Ενώπιον ενός σοκαριστικού θεάματος βρέθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία το πρωί της Δευτέρας (20/2). Σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου επί της οδού Λισσού στον Κουμπέ, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, υπήρξε φωτιά (λίγο πριν τις 11) με συνέπεια να χάσει τη ζωή της μια 69χρονη γυναίκα, η οποία αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, όπως τουλάχιστον αναφέρουν οι πληροφορίες.

Η γυναίκα πιθανόν να ξέχασε κάποιο κερί αναμμένο ή κάποιο άλλο αντικείμενο που προκάλεσε μικρή φωτιά με το αποτέλεσμα να είναι τραγικό. Περισσότερο φως στις συνθήκες θανάτου της 69χρονης θα καταδείξει η νεκροψία-νεκροτομή.

Ο Ξενοφών Τσιλιμιγκάκης, διοικητής διοίκησης πυροσβεστικών υπηρεσιών νομού Χανίων επεσήμανε:

“Κλήθηκε η υπηρεσία μας για φωτιά σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου στο κέντρο των Χανίων. Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης διαπιστώθηκε ότι υπήρχε μια κυρία, εντός του διαμερίσματος χωρίς τις αιθήσεις της. Για όλα τα υπόλοιπα διενεργείται προανάκριση από το ανακριτικό τμήμα Χανίων. Όπως ενημερωθήκαμε η θανούσα αντιμετώπιζε κάποια κινητικά προβλήματα”.

Πρόσθεσε δε, “”επρόκειτο για μια μικρή φωτιά που δημιούργησε κάπνισμα του χώρου, αλλά η προανάκριση θα διαλευκάνει τα αίτια του συμβάντος”.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα τρία οχήματα της πυροσβεστικής με 7 άνδρες, καθώς επίσης και το ανακριτικό, ενώ έφτασαν και δυνάμεις της αστυνομίας.

Θλίψη στη γειτονιά

Η γειτονιά είναι ανάστατη από το συμβάν καθώς η γυναίκα ζούσε μόνη της (θρηνούσε την απώλεια του συζύγου της) και ήταν ιδιαιτέρως αγαπητή, καθώς μάλιστα ήταν και εκπαιδευτικός. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, την άτυχη γυναίκα φρόντιζε μια οικιακή βοηθός, η οποία φέρεται, την ώρα του συμβάντος να απουσίαζε από το σπίτι.

Η έρευνα των Αρχών πάντως θα καταδείξει τα αίτια του συμβάντος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook