Σε ό,τι αφορά τον 84χρονο άνδρα αναζητούνταν για κάποιες ώρες αφού την Δευτέρα (20/2) το πρωί έφυγε από το σπίτι του δημιουργώντας ανησυχία στους συγγενείς του που, λόγω και της ηλικίας του, δήλωσαν την πολύωρη απουσία του στην αστυνομία. Εν τέλει το απόγευμα της ίδιας μέρας επέστρεψε στο σπίτι του, με την υπόθεση να κλείνει αίσια.

Αίσια έκλεισε όμως και η υπόθεση μιας 45χρονης γυναίκας που τα ίχνη της είχαν χαθεί από τις 14 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με την ενημέρωση του Flashnews.gr, η 45χρονη έδωσε σήμα, μέσω δικού της προσώπου ότι είναι καλά στην υγεία της και ότι δεν επιθυμεί να υπάρχουν έρευνες για να γίνει γνωστό το πού βρίσκεται. Τη δήλωση εξαφάνισης έκανε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου η αδερφή της στις 18 Φεβρουαρίου, ωστόσο το μήνυμα της αγνοούμενης ότι είναι καλά, καθησύχασε τα δικά της πρόσωπα.

Αγνοείται ο 44χρονος στο Ηράκλειο

Αγωνία ωστόσο εξακολουθεί να υπάρχει για έναν 44χρονο από το Γάζι Ηρακλείου που εδώ και μέρες αγνοείται. Πρόκειται για τον Νικόλα Αεράκη που εξαφανίστηκε την Πέμπτη (16/2) το απόγευμα.

Εκδόθηκε, ως γνωστόν, Missing Alert για τον 44χρονο που αγνοείται.

Ο 44χρονος παραμένει άφαντος ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ενήλικα στις 19.02.2023 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατόπιν εισαγγελικής εντολής και αιτήματος της οικογένειάς του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Νικόλαος Αεράκης έχει ύψος 1.70 μ., είναι αδύνατος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε λαδί μπουφάν, γκρι παντελόνι, μαύρη μπλούζα και μαύρα αθλητικά παπούτσια. Έφυγε με αυτοκίνητο μάρκας Renault Clio, χρώματος ασημί, με πινακίδα αριθμού κυκλοφορίας ΗΙΤ 7923, το οποίο εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο στην περιοχή του Παλαιοκάστρου στην Κρήτη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook