Με στόχο την προώθηση του τουρισμού και των Κρητικών προϊόντων στην Ουκρανία, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης βρίσκεται από σήμερα στο Κίεβο.

Ο Περιφερειάρχης θα έχει συναντήσεις με αξιωματούχους της Κυβέρνησης με τον ομόλογο του Περιφερειάρχη του Κιέβου αλλά και με παράγοντες της τοπικής αγοράς.

Η Ουκρανία είναι μια χώρα με 45 εκατομμύρια καταναλωτές που αναπτύσσεται ραγδαία και στις προτεραιότητες της Περιφέρειας είναι η περαιτέρω συνεργασία σε επίπεδο τουριστικό καθώς και η προώθηση των ποιοτικών προϊόντων του νησιού μας.

Πριν λίγους μήνες είχαν αντίστοιχα προηγηθεί στην Περιφέρεια Κρήτης επισκέψεις του πρέσβη της Ουκρανίας στην Ελλάδα Σκούροφ Βολοντίμιρ, και του Έλληνα πρέσβη στην Ουκρανία Γιώργου Γεωργούντζου με τον οποίο είχε εξεταστεί εκτενώς το πλαίσιο διεύρυνσης του τουριστικού ρεύματος από την Ουκρανία στην χώρα μας και στην Κρήτη όπου τα τελευταία χρόνια είναι συνεχώς αυξανόμενο, όπως επίσης το θέμα των εξαγωγών Κρητικών προϊόντων.

(Φωτο : Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης με τον Ουκρανό Πρέσβη στην Αθήνα Σκούροφ Βολοντίμιρ, κατά την επίσκεψη του τελευταίου στην Περιφέρεια Κρήτης)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook