«Στην τελετή απονομής των “πρώτων τιμητικών βραβείων του Εθνικού Συστήματος Υγείας” ως ένδειξη ευγνωμοσύνης και αναγνώρισης της καθημερινής προσπάθειας και προσφοράς των εργαζομένων σε ένα Εθνικό Σύστημα Υγείας που δεν είναι άλλο από τους ανθρώπους που το στηρίζουν και εργάζονται γι αυτό, από το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων ” Ο Άγιος Γεώργιος” βραβεύτηκαν :

-1. Ο Τζίμης Λεωνίδας – Διευθυντής του Φαρμακευτικού Τμήματος. Το Φαρμακείο του Γ.Ν. Χανίων καινοτόμο και πρωτοπόρο, φροντίζει για την αδιάλειπτη και ασφαλή φαρμακευτική υποστήριξη όλων των τμημάτων και μονάδων του νοσοκομείου μας καθώς και όλων των πολιτών

-2. Η Κόττα Αρετή – Μαία, Προϊσταμένη της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών, μιας μονάδας πρότυπο υπό την καθοδήγηση του Διευθυντή της κου Καραβιτάκη Εμμ. – Παιδιάτρου, Νεογνολογου, Διευθυντή ΕΣΥ.

Ως Διοίκηση του Γ.Ν. Χανίων είμαστε περήφανοι! Θερμά Συγχαρητήρια στους βραβευθέντες, στα στελέχη του Φαρμακείου και της Μονάδας Νεογνών και σε Όλους τους Εργαζόμενους του Νοσοκομείου μας για την τεράστια διαχρονική τους προσφορά στην παροχή υψηλού επιπέδου Υπηρεσιών Υγείας.

Σημειώνεται ότι την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρωθυπουργός κος Κυριάκος Μητσοτάκης και έγινε υπό την παρουσία της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας και των Διοικητών των Υγειονομικών Περιφερειών.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook