Εκτός από το ποδοσφαιρικό τμήμα και οι διοικούντες την ΠΑΕ ΟΦΗ κινούνται στους ρυθμούς του πολύ σημαντικού αγώνα της Τετάρτης για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό στο «Γεντί Κουλέ».

Μια θέση άλλωστε στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης θα έχει πολλαπλά οφέλη για την κρητική ομάδα και για αυτό τον λόγω η διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ εξέδωσε την Δευτέρα το βράδυ ανακοίνωση – κάλεσμα προς τον κόσμο της ομάδας να γεμίσει το γήπεδο χαρακτηρίζοντας το ματς ιστορικής σημασίας για τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ αναφέρει :

«Την Τετάρτη ο ΟΦΗ έχει ένα νέο ραντεβού με την ιστορία. Στα πλαίσια της 6ης φάσης του κυπέλλο Ελλάδας θα φιλοξενήσει το Πανσερραϊκό με μοναδικό στόχο τη νίκη πρόκριση.
Η ευκαιρία που έχει η αγαπημένη μας ομάδα να φθάσει όσο πιο μακριά γίνεται στο θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας είναι μοναδική.
Ο προπονητής και οι παίκτες της ομάδας μας θέλουν όσο τίποτε άλλο να φέρουν τον ΟΦΗ στην ημιτελική φάση του θεσμού του κυπέλλου Ελλάδος και είναι σίγουρο ότι θα δώσουν το καλύτερο τους εαυτό για την υλοποίηση του στόχου. Συγχρόνως περιμένουν τη μεγάλη βοήθεια που προσφέρει ο φίλαθλος κόσμος.
Η μαζική παρουσία των φιλάθλων είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει τα μέγιστα τη προσπάθεια τους.
Σ αυτό το νέο ραντεβού με την ιστορία που έχει η αγαπημένη μας ομάδα ο ΟΦΗ, κανείς δεν θα πρέπει να απουσίασει».

Ατομικό για Μάντζιο την Δευτέρα

Σε ότι αφορά τον καθαρά αγωνιστικό τομέα για το ματς με τον Πανσερραϊκό ο Βαγγέλης Μάντζιος έκανε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Δευτέρας περισσότερο για να προστατευτεί και στην τελευταία προπόνηση της Τρίτης που θα γίνει στις 4.30 μ.μ στο «Γεντί Κουλέ» θα αποφασιστεί αν θα αγωνιστεί έστω και για ένα ημίχρονο στο παιχνίδι με τους Σερραίους.

Στον αντίποδα ο Χρ. Μπούρμπος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στο καλάμι και επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Δευτέρας άρα είναι και ετοιμοπόλεμος για το ματς με τον Πανσερραϊκό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook