Άμεση ήταν η απάντηση του υπουργού Οικονομικών στην επιστολή του Γ.Καρατζαφέρη με την οποία ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ζητούσε από την κυβέρνηση να μη δεσμευθεί για νέα μέτρα τον Ιούνιο επισημαίνοντας ότι \”η αντοχή του λαού έχει φτάσει στα έσχατα όριά της\”.

Στην απάντησή του προς τον κ. Καρατζαφέρη ο Ευ. Βενιζέλος τόνιζε: «Είδα με ενδιαφέρον ότι υπογραμμίζετε ανησυχίες και αντιρρήσεις, αλλά δεν προτείνετε κάποια άλλη στρατηγική».

Σημείωνε ακόμη ότι θα κάνει «το καλύτερο για την υπεράσπιση των συμφερόντων της πατρίδας, στο πλαίσιο της εγκεκριμένης με ευρύτατη πλειοψηφία από τη Βουλή των Ελλήνων συμφωνίας με τους θεσμικούς μας εταίρους, των σχετικών ομοφώνων αποφάσεων του Υπουργικού Συμβουλίου και σε στενή συνεργασία με τον κ. πρωθυπουργό που βρίσκεται επίσης στις Βρυξέλλες, ώστε να έχουμε διαρκή συνεννόηση».

Επίσης επισήμανε ότι «στόχος μας είναι η εφαρμογή της απόφασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 26ης/10/11. Αυτό είναι το θεμέλιο και η κύρια αποστολή της παρούσας κυβέρνησης, προς την οποία είχατε παράσχει ψήφο εμπιστοσύνης τον Νοέμβριο».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook