Εκατοντάδες Χανιώτες επέλεξαν να γιορτάσουν τα Κούλουμα τόσο στο άλσος όσο και στις παραλίες των Αγίων Αποστόλων όπου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη γιορτή του δήμου Χανίων.

Μικροί και μεγάλοι με χαρταετούς στο χέρι προσπαθούσαν να τους πετάξουν στον ουρανό με τον αέρα να βοηθά ή να δυσκολεύει, αναλόγως βέβαια και με την επιδεξιότητα των χειριστών.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αποφάσισαν να κάνουν πικ νικ στρώνοντας τα τραπεζομάντηλα για να απολαύσουν σαρακοστιανούς μεζέδες, ενώ προσφέροντο κεράσματα και η καθιερωμένη φασολάδα, σε συνεργασία με το Παράρτημα Χανίων του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων καθώς και οίνος, προσφορά του κ. Περατσάκη Λεωνίδα.

Γιορτινό τόνο έδωσε το μουσικό σχήμα «Εντέχνως Λαϊκοί» με παραδοσιακά – κρητικά και λαϊκά τραγούδια στο πλαίσιο της εκδήλωσης του δήμου Χανίων για τον εορτασμό της Καθαρής Δευτέρας.

Το παρών έδωσαν ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης με αντιδημάρχους, ενώ εκεί ήταν και ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Κασσελάκης καθώς και ο πρώην υπουργός και υποψήφιος βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία για χαλαρή συζήτηση.

Ναπολέων Σαραντίδης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook