Ούτε και στα πιο τρελά της όνειρα δεν πίστευε ότι κάποια μέρα θα αποκτούσε το 2.750ο αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ, η ηθοποιός Courteney Cox αλλά τελικά αυτό συνέβη.

Όπως αναφέρει το Variety η Jennifer Aniston και η Lisa Kudrow τίμησαν με την παρουσία τους την ηθοποιό στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες.

Η Cox δήλωσε στο PEOPLE, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι ακούγοντας τα λόγια τους ένιωσε «υπέροχα», προσθέτοντας ότι «είναι οικογένεια για εμένα».

Οι δύο πρωταγωνίστριες στις ομιλίες τους επισήμαναν ότι όταν ξεκίνησαν στα «Φιλαράκια», είχαν άγχος να συναντήσουν την Κοξ η οποία εκείνη την εποχή ήταν το πιο διάσημο μέλος του καστ. «Ήταν ανοιχτή με όλους, ζεστή, τρυφερή και ενδιαφερόταν για σένα. Μας εμφύσησε να υποστηρίζουμε και να αγαπάμε ο ένας τον άλλον» είπε η Aniston συγκινημένη. «Είναι ένας πραγματικά καλός άνθρωπος και μια εξαιρετική φίλη».

«Εξαιτίας της Courteney γίναμε ένα από τα πιο αγαπημένα καστ – θα έλεγα – στην ιστορία της τηλεόρασης», δήλωσε μεταξύ άλλων και η Lisa Kudrow στην τελετή απονομής.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook