Ο Γιώργος Μαζωνάκης φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του gay περιοδικού «OUT» και μίλησε για τις πλαστικές, τα παιδιά, την προσωπική του πορεία μέχρι την καταξίωση… και για τους ομοφυλόφιλους.

Για τα σημάδια που αφήνει ο χρόνος επάνω του και στο αν θα έλεγε όχι σε μια πλαστική επέμβαση, ο ίδιος τόνισε: «Δε με φοβίζει καθόλου ο χρόνος που περνά. Σημασία έχει ο άνθρωπος να μεγαλώνει καλά και η εξωτερική ωριμότητα να συμβαδίζει με την εσωτερική. Αν νιώσω την ανάγκη όμως θα έκανα πλαστική. Τι είναι στο κάτω κάτω η πλαστική επέμβαση; Κάτι που δε σου αρέσει και το αλλάζεις. Τόσο απλό, αν φυσικά δεν είναι επώδυνο».

Για την προσωπική του ζωή, ο διάσημος τραγουδιστής δήλωσε: «Κράτησα την ιδιωτική μου ζωή μακριά από το λεγόμενο lifestyle, δεν επιθυμούσα να με κυνηγάνε να με φωτογραφίσουν σε μια άσχετη, ας πούμε, βραδινή μου έξοδο, δεν μου ταιριάζουν εμένα αυτά. Άλλωστε, δεν πιστεύω ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται πραγματικά να μάθει με ποιους βγαίνει ο τάδε ή ο δείνα», ενώ για το ενδεχόμενο ενός παιδιού, απάντησε: «Δεν είμαι έτοιμος ούτε να τεκνοποιήσω, ούτε, πολύ περισσότερο, να υιοθετήσω. Μπορεί να νιώσω την ανάγκη, ας πούμε, αύριο, τώρα όμως δεν τη νιώθω».

Για το γεγονός ότι ανάμεσα στους θαυμαστές του είναι και αρκετοί gay, δήλωσε: «Αντιμετωπίζω τους gay θαυμαστές μου όπως όλο τον κόσμο. Η σεξουαλική επιθυμία ενός ανθρώπου τον καθορίζει σαν κοινό; Μην τρελαθώ», ενώ για το πώς βλέπει το ενδεχόμενο ομόφυλα ζευγάρια να υιοθετούν παιδιά, είπε: «Δεν έχω θέση σ’ αυτό. Είναι λίγο περίεργο το θέμα κι επίσης επειδή δεν έχω δικά μου παιδιά είμαι επιφυλακτικός να απαντήσω. Δεν ξέρω από πρώτο χέρι αυτή την αίσθηση και από την άλλη δε θεωρώ προσωπικά για μένα ότι πρέπει να διατυπώνω εύκολα γνώμη για ιδιαίτερα ευαίσθητα θέματα».

Δείτε παρακάτω το εξώφυλλο του περιοδικού…

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook