Εμφανώς συγκινημένος και καταχειροκροτούμενος από τα έδρανα των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής κατέβηκε από το βήμα της αίθουσας της Ολομέλειας του Κοινοβουλίου ο Βασίλης Κεγκέρογλου, καθώς ήταν η τελευταία φορά που μιλούσε στον «ναό της Δημοκρατίας» αφού επέλεξε να μην είναι και πάλι υποψήφιος στις εκλογές.

Ο κ. Κεγκέρογλου συμπλήρωσε 19 χρόνια ως βουλευτής Ηρακλείου, καθώς εξελέγη για πρώτη φορά στις εκλογές του 2004 και επανεξελέγη το 2007, το 2009, το 2012, το 2015 (και στις δύο αναμετρήσεις εκείνης της χρονιάς, όντας μάλιστα πρώτος σε σταυρούς προτίμησης) και το 2019.

Ο Ηρακλειώτης πολιτικός θα κατέλθει υποψήφιος δήμαρχος για το δήμο Μινώα Πεδιάδας, απ’ όπου έλκει την καταγωγή του.

«Θέλω να του ευχηθώ καλή επιτυχία στην νέα φάση της πολιτικής του ζωής, είμαι σίγουρος θα συμβάλλει αποφασιστικά στη λειτουργία τοπικής αυτοδιοίκηση», είπε λαμβάνοντας τον λόγο ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, με την κοινοβουλευτική εκπρόσωπο του κόμματος Νάντια Γιαννακοπούλου, να προσθέτει: «Είμαστε βαθιά συγκινημένοι στην κοινοβουλευτική ομάδα καθώς είναι η τελευταία ομιλία του, καθώς ανοίγει μια νέα ρότα στην πολιτική του ζωή. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία, να συνεχίσει να δίνει δυναμικές μάχες στη νέα αυτή πορεία».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook