Η ΠΑΕ Πλατανιάς διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την επιμορφωτική ημερίδα, τη Δευτέρα (20/2) το βράδυ, με θέμα την ενημέρωση για τους κανόνες παιχνιδιού και τους κανονισμούς διαιτησίας, με ομιλίες από τους καθηγητές διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Χανίων.
Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση από τον Πλατανιά:
Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η επιμορφωτική ημερίδα που διοργάνωσε τη Δευτέρα (20/2) το βράδυ η Π.Α.Ε. Πλατανιάς στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου Μάλεμε. Το ποδοσφαιρικό τμήμα της α’ ομάδας, καθώς και αυτό των Νέων αλλά και οι Ακαδημίες του συλλόγου, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους κανόνες παιχνιδιού και όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις που έχουν υπάρξει, από τους καθηγητές διαιτησίες της Ε.Π.Σ. Χανίων. 
Στο πλαίσιο αυτό, ομιλίες ανέπτυξαν το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της Χανιώτικης Ένωσης, κ. Αποστόλης Κουρκούνας αλλά και ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του Σ.Δ.Π. Χανίων, κ. Παναγιώτης Γιαννακάκης. 
Σύμφωνα με όσα δήλωσε μετά το πέρας της ημερίδας ο κ. Κουρκούνας: \”Ευχαριστούμε θερμά τον Πλατανιά γι’ αυτή την ημερίδα που η ίδια η Π.Α.Ε. ζήτησε. Αυτή είναι η δουλειά μας άλλωστε, η επιμόρφωση όλων των ανθρώπων που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Όποιο σωματείο το επιθυμεί, πρέπει να γνωρίζει πως είμαστε στη διάθεσή του προκειμένου να παράσχουμε την ενημέρωση που πρέπει. Τις επόμενες μέρες άλλωστε είναι να έρθει και ο κ. Βασσάρας στα Χανιά και για το λόγο αυτό, καλούμε εκ των προτέρων όλους όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο στα Χανιά να έρθουν να παρακολουθήσουν την ομιλία του. Εύχομαι στον Πλατανιά καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα και μακάρι να τον δούμε στην Σούπερ Λίγκα\”.
Από την πλευρά του, την ημερίδα παρακολούθησε και ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Χανίων, Γιώργος Βούρβαχης, ο οποίος δήλωσε τα εξής: \”Η επιτροπή διαιτησίας της Ένωσής μας στα πλαίσια της ενημέρωσης που παράσχει στις ομάδες, δέχτηκε την πρόσκληση, να μπορέσουν οι καθηγητές μας να μιλήσουν για τις τελευταίες τροποποιήσεις που έχουν υπάρξει. Κατά την άποψή μου, είναι καλό όσοι παίζουν ποδόσφαιρο να γνωρίζουν σωστά τους κανονισμούς, μιας κι έτσι κερδισμένο θα είναι το ίδιο το ποδόσφαιρο. Απόψε ήταν μία βραδιά πολύ εποικοδομητική. Η ημερίδα βοήθησε προς αυτή την κατεύθυνση. Εμείς είμαστε στη διάθεση όλων των ομάδων για ανάλογες εκδηλώσεις\”.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook