Την πόρτα του χειρουργίου πέρασε την Τρίτη το πρωί ο Χρήστος Χρυσοφάκης.

Ο νεαρός μέσος της κρητικής ομάδας που υπέστη ρήξη χιαστών στο δεξί γόνατο πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό υποβλήθηκε σήμερα σε χειρουργική επέμβαση από τον γιατρό του Εργοτέλη Σήφη Χριστοφοράκη και τον πρόεδρο του «Creta Interclinic» Γιώργο Στεφανουδάκη.

Ο Χρυσοφάκης θα πάρει εξιτήριο από το Creta InterClinic την Τετάρτη (22/2) και για δυο περίπου εβδομάδες θα κινείται με πατερίτσες. Από την ερχόμενη εβδομάδα πάντως θα ξεκινήσει φυσικοθεραπείες και ακολούθως έπειτα από 2 μήνες θα αρχίσει τρέξιμο και ασκήσεις με ποδήλατο. Η επιστροφή του σε «φουλ» αγωνιστικούς ρυθμούς έχει προσδιοριστεί στους 6 μήνες, περίπου δηλαδή στην έναρξη του πρωταθλήματος της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του Εργοτέλη για τη νέα χρονιά, ο Χρυσοφάκης θα ακολουθεί δικό του ξεχωριστό πρόγραμμα προετοιμασίας, ώστε να είναι πανέτοιμος για τη νέα σεζόν.

Νόκ αουτ για δέκα ημέρες ο Σασιασβίλι

Στο μεταξύ σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο το ματς με τον Παναθηναϊκό είχε και απώλειες για τον Εργοτέλη καθώς ο Γκεόργκι Σασιασβίλι υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο και θα πρέπει να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δέκα μέρες. Το γεγονός ότι υπάρχει η αναβολή του πρωταθλήματος αυτή την εβδομάδα ευνοεί τον κεντρικό αμυντικό του Εργοτέλη που θα δώσει μάχη με τον χρόνο με την επανέναρξη των υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα να προλάβει την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Παράλληλα και ο Σέρχιο Λεάλ συνέχισε την Τρίτη το ατομικό του πρόγραμμα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook