Ανάμεσα στους αγνοούμενους είναι και δύο Κύπριοι, που επέβαιναν στο μοιραίο τρένο και δεν έχουν δώσει κανένα σημείο ζωής από την στιγμή της απίστευτης σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη.

Έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας βρίσκεται ένας πατέρας που κρατάει στα χέρια του τις φωτογραφίες της αγνοούμενης φίλης του γιου του. Πρόκειται για την 24χρονη Αναστασία Αδαμίδου, η οποία αποφοίτησε πρόσφατα από την οδοντιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

Όπως ανέφερε η κοπέλα από την Πάφο, βρισκόταν στο τρίτο βαγόνι και από τις 11 χθες το βράδυ δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν. Μάλιστα όπως είπε «οι γονείς της έρχονται από την Κύπρο στη Λάρισα».

Και η οικογένεια του Κυπριανού Παπαϊωάννου προσπαθεί να μάθει για την τύχη του 23χρονου φοιτητή. Φίλοι και συγγενείς απευθύνουν έκκληση και μέσω social media προκειμένου να βρεθούν τα δύο παιδιά από την Κύπρο.

Οι ανθρώπινες ιστορίες που βγαίνουν στη δημοσιότητα λυγίζουν καρδιές. Ο αδερφός ενός αγνοούμενου κάνει και εκείνος συνεχείς αναρτήσεις για να βρεθεί ο 34χρονος αδερφός της, Βάιος Βλάχος. Στην ανάρτηση επισημαίνεται ότι η κοπέλα του αγνοούμενου νοσηλεύεται στην Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, ενώ στο ταξίδι μαζί τους, είχαν και το σκυλάκι τους.

Και την 22χρονη Ιφιγένεια, αλλά και την Αγάπη Τσακλίδου, φοιτήτρια του ΑΠΘ ψαχνουν οι δικοί τους άνθρωποι και απευθύνουν παντού έκκληση για να βρεθεί.

Την ίδια ώρα ακόμα αγνοείται και ένας 23χρονος με την ξαδέρφη του Σαββίνα Χατζηφωτίου να έχει μεταβεί από τον Πειραιά με την οικογένειά του νεαρού στην Λάρισα από νωρίς το πρωί προκειμένου να τον ψάξουν παντού και με την ελπίδα να μην σβήνει.

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook