Με την παρουσία μόνο φιλάθλων του ΟΦΗ και όχι του Ολυμπιακού θα πραγματοποιηθεί το ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής στο «Γεντί Κουλέ» με αντίπαλο την ομάδα του Πειραιά.

Το ματς βάσει προγράμματος ήταν να γίνει αυτή την Κυριακή όμως λόγω της αναστολής του πρωταθλήματος της Super League θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνία που θα ανακοινώσει η διοργανώτρια αρχή.

Παρόλα αυτά η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα πραγματοποιήθηκε κανονικά την Τρίτη το μεσημέρι σε αίθουσα του «Γεντί Κουλέ» και τον Ολυμπιακό εκπροσώπησε ο κ. Γιάννης Τσιρώνης υπεύθυνος για θέματα ασφαλείας της ομάδας του Πειραιά.

Ο κ. Τσιρώνης τόνισε ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν επιθυμεί εισιτήρια για το παιχνίδι οπότε σε όλες τις θύρες του γηπέδου θα βρίσκονται μόνο φίλαθλοι του ΟΦΗ.

Από την άλλη όμως η θύρα 6 θα παραμείνει κλειστή σε αυτό το παιχνίδι για λόγους ασφαλείας με απόφαση της Αστυνομίας παρά το γεγονός ότι η Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου άναψε πρόσφατα το «πράσινο» φως για να λειτουργεί η συγκεκριμένη θύρα στα εντός έδρας ματς του ΟΦΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ για την σύσκεψη που έγινε για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα με τον Ολυμπιακό αναφέρει :

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κανονικό γήπεδο του ΟΦΗ που είναι στα Καμίνια σύσκεψη για την λήψη μέτρων ασφαλείας για τον αγώνα ΟΦΗ-Ολυμπιακός, παιχνίδι που θα γίνει στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής.
Αν και από την Super League έχει ληφθεί απόφαση να μην γίνει η 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η σύσκεψη έγινε γιατί στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου δεν έχει έλθει κανένα έγγραφο που να αναφέρει ότι δεν θα γίνουν αγώνες το ερχόμενο Σάββατο και την Κυριακή.
Φυσικά οι αποφάσεις που ελήφθησαν θα εφαρμοσθούν όταν θα γίνει ο αγώνας.
Ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ-Ολυμπιακός κ. Γιάννης Τσιρώνης Γιάννης, έκανε γνωστό στην έναρξη των εργασιών της σύσκεψης ότι η ΠΑΕ του Πειραιά δεν θέλει εισιτήρια ενόψει του αγώνα που θα δώσει με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.θα μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο φίλοι του ΟΦΗ.
Η Θύρα 6 θα είναι κλειστή για λόγους ασφαλείας.
Στον αγώνα δεν επιτρέπεται η είσοδος πλακάτ ή πανώ με συκοφαντικό ή υβριστικό περιεχόμενο.
Δεν θα επιτραπεί σε κανέναν φίλαθλο να πλησιάσει εάν δεν έχει στη κατοχή του εισιτήριο.
Θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος κατά την είσοδο των φιλάθλων και για το λόγο αυτό οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα πρέπει να προσέλθουν νωρίτερα για να μην ταλαιπωρηθούν».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook