Το πιο σκληροτράχυλο Jeep ξεχωρίζει με μια νέα ειδική έκδοση με την ονομασία Wrangler Mountain, η οποία θα βρίσκεται στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης.

Η Jeep ανακοίνωσε την παρουσίαση του νέου Wrangler Mountain στην Διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης το Μάρτιο. Η νέα και ιδιαίτερη έκδοση του πιο σκληροτράχυλου Jeep έχει σχεδιαστεί από την εταιρεία να ξεχωρίζει από κάθε τι συνηθισμένο. Διαθέτει ένα μαύρο καπό και μια ανθρακί εμπρός γρίλια, ενώ τον ίδιο χρωματισμό ακολουθούν και οι17 ιντσώνζάντες. Φυσικά το πιο εντυπωσιακό είναι ο πράσινος-λαχανή χρωματισμός του αμαξώματος.

Στο εσωτερικό του δεν έχουμε πολλές αλλαγές, ωστόσο έχουν τοποθετηθεί και ραφτεί διακριτικά του μοντέλου «Mountain». Όσον αφορά στο μηχανικό κομμάτι, εφοδιάζεται από δύο διαφορετικούς κινητήρες. Ο ένας είναι ο πετρελαιοκινητήρας των 2,8 λτ. και 200 ίππων, ενώ ο άλλος ο V6 των 3,6 λτ. με απόδοση που φτάνει τους 284 ίππους. Τέλος, η συγκεκριμένη ειδική έκδοση θα φτάσει στους αντιπροσώπους της Ευρώπης το καλοκαίρι του 2012.

(autotriti)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook