Τώρα αν αυτό είναι καλό ή κακό, θα φανεί στο άμεσο μέλλον. Προφανώς και η σεζόν για τους Λονδρέζους έχει χαλάσει.

Οδηγός διεξαγωγής των play off superleague 2023

 Ίσως η διοίκηση Μπόελι θεωρεί πως αν διαφοροποιήσει το πλάνο στην τεχνική ηγεσία τώρα, πιθανώς να φθείρει την επόμενη λύση που έχει κατά νου. Σε κάθε περίπτωση οι αντοχές στήριξης του Άγγλου προπονητή μειώνονται. Το παιχνίδι με την Λιντς, για την αγγλική Premier League, είναι καθοριστικό, διότι θα φανεί και η αντίδραση του κόσμου των «μπλε» ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Ως σπουδαίας σημασίας κρίνεται και το επόμενο ματς, πάλι στο «Στάμφορντ Μπριτζ», με την Ντόρτμουντ για το Champions League. Εκεί θα χρειαστεί να ανατραπεί το εις βάρος της Τσέλσι 1-0, στη Γερμανία, για να έρθει η πρόκριση στους «8». Λόγος για άσχημα αγωνιστικά νέα δεν μπορεί να γίνει, σε ομάδα με τόσο μεγάλο ρόστερ όπως οι γηπεδούχοι. Άλλωστε οι περισσότεροι απόντες είναι μακρόχρονα έξω, με εξαίρεση περιπτώσεις όπως του Τιάγκο Σίλβα (Α) που χτύπησε πρόσφατα. Από την άλλη, η Λιντς του Χάβι Γκράθια έμεινε εκτός Κυπέλλου από τη Φούλαμ και πλέον αφοσιώνεται στο Πρωτάθλημα. Πάντως, το ντεμπούτο του Ισπανού προπονητή (πρώην Ολυμπιακός Βόλου και Κέρκυρα μεταξύ άλλων) κρίνεται άκρως επιτυχημένο.

Ουσιαστικά χωρίς προπόνηση, αφού πήρε άδεια εργασίας λίγες ώρες πριν το παιχνίδι με τη Σαουθάμπτον στο «Έλαντ Ρόουντ» (έως τη γραφειοκρατική, αυτή, εξέλιξη δεν είχε καν δικαίωμα να μπει στο προπονητικό κέντρο), οδήγησε τη νέα του ομάδα στην επικράτηση με 1-0. Οι φιλοξενούμενοι, αντικειμενικά, έχουν ευκαιρία έστω για τον 1β., στην κατάσταση που βρίσκεται η Τσέλσι. Από την άλλη, υπάρχει τόσο μεγάλη πίεση στους γηπεδούχους, που ενδεχόμενη νέα γκέλα θα φέρει απρόβλεπτα αποτελέσματα. Και στη δεδομένη αντίδραση του κόσμου και στο κομμάτι αποφάσεων, το οποίο θα λάβει η διοίκηση. Η τιμή του «άσου» δεν λέει και πολλά πράγματα. Προτιμότερο, σαφώς, είναι το combo 1 & Over 1,5.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook