Μετά τα έξι Grammy η Adele επέστρεψε στην πατρίδα της, τη Μεγάλη Βρετανία για να παρευρεθεί στα Brit Awards, όπου επίσης αναδείχθηκε μεγάλη νικήτρια, καθώς της απονεμήθηκαν τα βραβεία της Καλύτερης Καλλιτέχνιδος της Χρονιάς και του Καλύτερου Άλμπουμ της Χρονιάς.

 

Ο George Michael ήταν αυτός που της παρέδωσε το δεύτερο βραβείο κι εκείνη ήταν φανερά συγκινημένη: Ευχαριστώ πολύ, ευχαριστώ, ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ. Τίποτα δεν υπερνικά να έρχομαι σπίτι με έξι Grammy και μετά να έρχομαι στα Brits και να κερδίζω το άλμπουμ της χρονιάς. Είμαι τόσο περήφανη να σηκώνω τη βρετανική σημαία για όλους σας», έλεγε η Adele φανερά συγκινημένη, εν μέσω κραυγών και εκδηλώσεων αγάπης.

Τότε συνέβη… το απίστευτο.
Ο παρουσιαστής της Τελετής Απονομής James Corden εμφανίστηκε στη σκηνή ενώ το κοινό άρχισε να τον γιουχάρει και της λέει: «Συγγνώμη, μπορώ να διακόψω;» και η Adele έκπληκτη: «Θα διακόψεις εμένα;;; Μπορώ να πω τότε, αντίο και θα σας δω την επόμενη φορά!» κι απλώς σήκωσε το μεσαίο δάχτυλο στέλνοντας το μήνυμά της στους αρμόδιους της παραγωγής ενώ οι θαυμαστές της ζητωκραύγαζαν αλλά και διαμαρτύρονταν που διέκοψαν μ’ αυτόν τον τρόπο την αγαπημένη τους σταρ. Αργότερα η Adele δικαιολογήθηκε για την κίνησή της λέγοντας πως… το δάχτυλο πήγαινε για «τα κουστούμια» και όχι για τους θαυμαστές της, ζητώντας συγγνώμη αν προσέβαλε κάποιον από το κοινό, διάσημους και θαυμαστές.

Στο twitter προκλήθηκε πανικός όταν όλοι έσπευσαν να την υπερασπιστούν λέγοντας ότι ήταν πολύ αγενές να διακόψουν την ομιλία της Βρετανίδας superstar μόνο και μόνο για να τραγουδήσουν οι Blur.


(real)

\"http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/02/22/article-2104544-11D95ABB000005DC-302_306x542.jpg\"

\"http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/02/22/article-2104544-11D87BB4000005DC-526_634x831.jpg\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook