Στο πλαίσιο της συνεχούς εκπαίδευσης των Πυροσβεστικών Υπαλλήλων, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (1/3) στο κτίριο του ΤΕΕ Τμήμα Δυτικής Κρήτης κατόπιν πρόσκλησης του Διοικητή της ΔΙ.ΠΥ.Ν. Χανίων Πυράρχου Ξενοφώντα Τσιλιμιγκάκη προς τον Δντή του ΔΕΔΔΗΕ Χανίων κ. Μαναρωλάκη Στυλιανό, εκπαίδευση —ενημέρωση που αφορούσε:

  • Συμπεριφορά του ηλεκτρικού ρεύματος
  • Διάκριση μεταξύ Μέσης και Χαμηλής Τάσης
  • Είδη των αγωγών και καλωδίων
  • Υποσταθμούς Μετασχηματιστές
  • Συνήθεις ζημιές στο δίκτυο
  • Κίνδυνοι για τον άνθρωπο και παραδείγματα πεσμένων αγωγών

Την παρουσίαση πραγματοποίησαν ο Γιώργος Σπερελάκης, προϊστάμενος Πρακτορείου Κισσάμου και ο Γιάννης Παπαγιαννάκης PhD, MSc, MBA, ενώ την παρακολούθησε μεγάλος αριθμός πυροσβεστικών υπαλλήλων από όλες τις υπηρεσίες του Νομού Χανίων.

Το δεύτερο μέρος της ημερίδας περιλάμβανε θεωρητική εκπαίδευση από την εταιρία LIFT HELLAS ΑΕΒΕ και τον κ. Αγγελάκη Νικόλαο σε θέματα που αφορούν την χρήση και τα προβλήματα των ανελκυστήρων που χρησιμοποιούν οι πολίτες καθημερινά στην ζωή τους. Αναπτύχθηκαν τόσο οι σημερινές όσο και οι νέες τεχνολογίες που εντάσσονται με μεγάλη ταχύτητα. Αυτή η ημερίδα είναι μία ακόμη από αυτές που έχει στοχοθετήσει η ΔΙ.ΠΥ.Ν. Χανίων ώστε το επίπεδο γνώσεων να εμπλουτίζεται συνεχώς και να επικαιροποιείται με την προσθήκη νέων υλικών, τεχνολογιών και πρακτικών χρήσιμων για την ασφαλή επέμβαση των πυροσβεστικών υπαλλήλων σε ανάλογα συμβάντα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook