Το τμήμα Κανόε Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων έκοψε την Κυριακή (18/2) την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στις εγκαταστάσεις του Bowling Mega Place.

Την εκδήλωση, στην οποία παραβρέθηκαν ο εντεταλμένος αθλητικός σύμβουλος του Δήμου Χανίων κ. Νίκος Βλαζακης, ο οποίος παρέλαβε τιμητική πλακέτα εκ μέρους του Δήμου Χανίων, ο Πρόεδρος του Ε.Α.Κ. Χανίων, κ. Ιπποκράτης Μανουδάκης, η Πρόεδρος του Ν.Ο. Χανίων κυρία Πράπα-Μυλωνάκη  Χαρά, ο αντιπρόεδρος κ. Μαργκουδάκης Σπύρος, ο γενικός γραμματέας, κ Γιώργος Τριανταφυλλίδης, η ταμίας, κυρία Πατσιά Αλέκα και η έφορος κολύμβησης, κυρία Μαραγκουδάκη-Πλοκαμάκη Χρυσούλα, προλόγισε ο έφορος του τμήματος Κανόε Καγιάκ, κ. Δημήτρης Καλλιβρετάκης.

Στην εκδήλωση έγινε αναφορά για τα πεπραγμένα της περσινής χρονιάς καθώς και για το νέο τμήμα ειδικής άθλησης που ξεκίνησε το 2011. Επίσης παραδόθηκαν οι τιμητικές πλακέτες στην Αντωνία Μπερτσουλάκη και την Κλειώ Σηφάκη, οι οποίες αναδείχτηκαν οι καλύτερες αθλήτριες στην κατηγορία των Παγκορασίδων για το έτος 2011 από την Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ. Επίσης, απονεμήθηκε και η πλακέτα κατάκτησης του πανελληνίου πρωταθλήματος Ανάπτυξης που δόθηκε από την Ε.Ο.Κ.Κ.!

Ο κύριος Καλλιβρετάκης επεσήμανε ότι ο αθλητισμός είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με το σχολείο και συνεχάρη τους παρακάτω αθλητές του τμήματος, οι οποίοι το 2011 κατάφεραν να περάσουν σε Πανεπιστημιακά και Τεχνολογικά Ιδρύματα αλλά και σε Στρατιωτικές σχολές:

· Εμμανουήλ Κολτσάκης: Ιατρική στο Ηράκλειο

· Τρύφων Τζινιέρης: Ιατρική στην Τσεχία
· Σοφία Βεναρδάτου: Φυσικό στο Ηράκλειο
· Δημήτρης Μαρούλης: Σ.Μ.Υ Στρατό Ξηράς
· Μαρία Γέρου: Γεωπονική στην Αθήνα
· Βασιλική Μπολιουδάκη: Τεχνολογία τροφίμων στην Αθήνα

Παράλληλα, ο κ. Καλλιβρετάκης ευχήθηκε στις Γεωργία Γέρου, Ελένη Αλειφέρη, Κωνσταντίνα Σαράντου, Κωνσταντίνα-Μαρία Λυραντζάκη, Ρούλα Καμπάκη καθώς και στον Μιχάλη Τζουγκαράκη, καλή επιτυχία στη μάχη που δίνουν φέτος για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Ν.Ο. Χανίων τίμησε τον κύριο Σταύρο Μυριδάκη, ο οποίος προσφέροντας τις υπηρεσίες του αφιλοκερδώς τα τελευταία δύο χρόνια, βοηθά με τις φωτογραφίες του στην ανάπτυξη και τη διάδοση του τμήματος ενώ παράλληλα ενθαρρύνει σημαντικά τα παιδιά σε κάθε αγωνιστική τους δραστηριότητα. Είναι χαρακτηριστικό ότι κάθε Σάββατο πρωί, οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ομίλου αναμένουν καρτερικά την άφιξή του στο Ναυταθλητικό Κέντρο της Σούδας προκειμένου να τους παραδώσει τις εικόνες που έχει αποθανατίσει ο φακός του! Η κίνηση της βράβευσης του κ. Μυριδάκη αποτελεί απλά έναν ελάχιστο φόρο τιμής σε έναν άνθρωπο που αποδεικνύει την αγάπη του για το Κανόε Καγιάκ και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή!

Τέλος, ο κύριος Καλλιβρετάκης δεν παρέλειψε να επισημάνει τη μεγάλη σημασία που έχει για το τμήμα, να αποτελεί η ΑΝΕΚ LINES τον επίσημο χορηγό του! Μάλιστα, τόνισε ότι ένα πολύ μεγάλο μέρος των επιτυχιών όλα αυτά τα χρόνια οφείλεται στη μεγάλη Κρητική ναυτιλιακή εταιρία. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί, είναι ότι και για το 2012, και παρά τους δύσκολους καιρούς που βιώνει η ελληνική κοινωνία, η ΑΝΕΚ LINES θα συνεχίσει να στηρίζει το Κανόε Καγιάκ, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στο τμήμα να μπορεί να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία!

nox.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook