Νέα διανομή τροφίμων πραγματοποιεί η Περιφέρεια Κρήτης μέσω του Κοινωνικού της Παντοπωλείου, με την υποστήριξη του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, και της αρμόδιας Αντιπεριφερειάρχη για θέματα κοινωνικής πολιτικής Θεανώς Βρέντζου Σκορδαλάκη.

Η νέα διήμερη διανομή τροφίμων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη και Παρασκευή  στην οδό Καζαντζάκη 6-8 (πάροδος Γιαμαλάκη) από τις 10:30 το πρωί έως τις 14:30 το μεσημέρι στο Ηράκλειο. Εξάλλου την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012 στις Μοίρες η διανομή θα γίνει από τις 9:30 το πρωί έως τις 14:30 το μεσημέρι στο γραφείο αγροτικής οικονομίας Μοιρών (Ρήγα Φεραίου 30).

Οι δικαιούχοι έχουν ειδοποιηθεί τηλεφωνικά από τους κοινωνικούς λειτουργούς της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κρήτης, ενώ για να παραλάβουν τα τρόφιμα πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα.

Το σημαντικό έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου στηρίζουν ενεργά η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης, η Ιερά Μητρόπολη Γορτύνης και Αρκαδίας, και τη συγκεκριμένη διανομή, οι παρακάτω έμποροι – προμηθευτές – επιχειρηματίες τροφίμων:

ΑΓΡΟΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΜΕΣΣΑΡΑΣ
Σ/Μ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ
ΚΡΗΤΩΝ ΑΡΤΟΣ Α.Ε.Β.Ε.Ε
Ν. ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΑΚΗ Α.Β.Ε.Ε.
Σ/Μ ΚΑΔΙΑΝΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
Σ/Μ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
Α. Τ. ΔΑΝΔΑΛΗΣ & ΥΙΟΙ Α.Ε.Β.Ε.Ε
Λ. ΚΛΑΔΟΣ & ΥΙΟΙ
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥ ΝΕΡΟΥ «ΖΑΡΟΣ»- ΒΟΤΟΜΟΣ ΑΕ
ΕΜΦΙΑΛΩΣΗ – ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ «ΣΕΛΙΝΑΡΙ»- ΒΟΘΥΛΙΑ ΑΕ
ΠΑΡΑΓΩΓΗ & ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΖΑΧ/ΚΗΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ «Γ. ΣΑΒΟΙΔΑΚΗΣ Α.Ε»
ΔΑΜΙΑΝΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε.
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΒΕΝΕΡΗΣ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ
ΑΦΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ Α.Ε.Β.Ε.
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΣΙΚΝΑΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΑΡΤΟΠΟΙΗΜΑΤΑ
ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
NESTLE ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook