Fine Line: Τι είναι

Μία λεπτή γραμμή η οποία ξεφεύγει ελάχιστα προς την εξωτερική γωνία του ματιού χαρίζοντας μια νότα κομψότητας στο μακιγιάζ.

Πώς θα το πετύχετε

Με ένα πολύ λεπτό αϊλάινερ χαράξτε μία γραμμή κατά μήκος των άνω βλεφαρίδων ξεκινώντας από το κέντρο της βάσης τους. Μόλις φτάσετε στην εξωτερική γωνία του ματιού, γυρίστε τη γραμμή ελαφρώς προς τα πάνω, έτσι ώστε στην άκρη του ματιού να σχηματιστεί μια μυτερή καμπύλη με ανοδική φορά

\"http://content-aka.elle.gr/filesystem/images/20120213/low/pegasus_LARGE_t_209761_105632714.JPG\"

Γεωμετρία: Τι είναι
Μία λεπτή γραμμή η οποία δημιουργεί ένα «αρχιτεκτονικό» αποτέλεσμα που αλλάζει τα δεδομένα στο cat eye look.

Πώς θα το πετύχετε

Με ένα μαλακό μολύβι ματιών υπογραμμίστε το εσωτερικό της βάσης του κάτω βλεφάρου. Στη συνέχεια τραβήξτε μία γραμμή στο άνω βλέφαρο ξεκινώντας λίγο πιο πάνω από τη βάση των άνω βλεφαρίδων στην εξωτερική γωνία του ματιού. Σχηματίστε ένα πλάγιο V και συνεχίστε να υπογραμμίζετε την περιοχή πάνω από την πτυχή του βλεφάρου μέχρι να φτάσετε λίγα εκατοστά πριν από την εσωτερική γωνία. Τέλος χαρίστε ένταση στο χρώμα περνώντας από πάνω το αϊλάινερ.

\"http://timesofindia.indiatimes.com/photo/9309181.cms\"

XXL: Τι είναι
Μία φαρδιά γραμμή στην εξωτερική γωνία του ματιού, ένα από τα extreme λουκ που επιλέγει η ανατρεπτική Lady Gaga για τις εμφανίσεις της.

Πώς θα το πετύχετε:

Με σημείο εκκίνησης το κέντρο της βάσης του άνω βλεφάρου, χαράξτε μία παχιά γραμμή. Φροντίστε το τελείωμά της να είναι πιο παχύ προς την εξωτερική γωνία του ματιού και να σχηματίζει ένα πλάγιο V με στρογγυλεμένη άκρη. Περιμένετε λίγα λεπτά να στεγνώσει και στη συνέχεια, με ένα καθαρό πινελάκι, σβήστε τη γραμμή ελαφρώς προς τα πάνω.

(elle.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook