motionteam/Βασίλης Βερβερίδης

Για την στιγμή της σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη μίλησε το πρωί της Πέμπτης (09.03.2023) στην εκπομπή «Σήμερα» ο Άγγελος Φανουράκης, που εκείνο το βράδυ ταξίδευε με το Intercity για Θεσσαλονίκη. Ο νεαρός φοιτητής εκείνη τη στιγμή ήταν στο τέταρτο βαγόνι μαζί με άλλες δύο κοπέλες. 

«Χτυπούσαμε αριστερά-δεξιά στο βαγόνι το οποίο αναποδογύρισε. Ξαφνικά σκοτείνιασαν όλα. Τα κορίτσια είχαν κινητό, ανάψαμε φακό και ψάχναμε διέξοδο διαφυγής. Βγήκαμε από ένα σπασμένο παράθυρο ένας-ένας», ανέφερε εμφανώς σε κατάσταση σοκ ο νεαρός φοιτητής ο οποίος κατά την προσπάθεια του να βγει τραυματίστηκε στη μέση.

Ακολούθησαν τρομακτικές στιγμές ο ίδιος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ευτυχώς με ελαφρά τραύματα. «Νιώθω ευγνωμοσύνη που ζω. Να μην γίνει πουθενά στον κόσμο τέτοιο δυστύχημα» σημείωσε.

Κληθείς να σχολιάσει τους διαλόγους του σταθμάρχη και με συναδέλφους του, ο φοιτητής είπε πως είναι τουλάχιστον «αστείο» ενώ χαρακτηριστικό της όλης κατάστασης που επικράτησε ανέφερε ότι ο «κηδεμόνας» που έχει τοποθετηθεί στο σώμα του για τον τραυματισμό της μέσης του είπε ότι τον πλήρωσε με δικά του έξοδα καθώς δεν τον διέθετε το νοσοκομείο.  

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook