Το 2022 ήταν μακράν η χρονιά της θριαμβευτικής επιστροφής του lip gloss και της απαράμιλλης βασιλείας του στα mainstream -για πολλούς ειδικούς στο χώρο της ομορφιάς- ματ χείλη. Ωστόσο, η επιρροή του εφέ του lip gloss το 2023 δεν επηρεάζει μόνο τα χείλη. Αλλά και τα άκρα μας.

Με άλλα λόγια; Τα κορίτσια που ασχολούνται με τις τάσεις της ομορφιάς δίνουν μια ιδιαίτερη προτίμηση στις λάμψεις γενικότερα και αυτή η αγάπη τώρα βρίσκει το δρόμο της και στα νύχια μας. Και μπορεί να μην έχετε ακούσει ακόμα για το μανικιούρ lip gloss, σίγουρα τα έχετε δει στα χέρια μερικών από τις αγαπημένες σας celebrities και influencers.

Τι είναι τα lip gloss nails

Πιο συγκεκριμένα, τα lip gloss nails είναι συνήθως μια διάφανη, ροζ ή καφέ απόχρωση που μοιάζει περισσότερο με το χρώμα των νυχιών σας, που ολοκληρώνεται με μια ή δύο στρώσεις από κάποιο διάφανο βερνίκι υψηλής λάμψης για να δημιουργηθεί αυτό το γυαλιστερό αποτέλεσμα -και μερικές φορές, η εμφάνιση μπορεί να είναι τόσο απλή όσο μερικές στρώσεις διάφανου top coat σε γυμνά νύχια, εξηγεί το Bustle.

Με τη σειρά του, το αποτέλεσμα είναι ένα φινίρισμα που μοιάζει σχεδόν με ζελέ και μιμείται την εμφάνιση του διαφανούς lip gloss σε γυμνά χείλη. Επιπλέον, η τάση του lip gloss στα νύχια μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες τάσεις: όπως ένα micro-french tip, ένα διακριτικό ombré ή ακόμη και με ένα μοντέρνο κοντό boyfriend.

Κι αν ψάχνετε για έμπνευση, παρακάτω θα δείτε κάποιες από τις αγαπημένες σας σταρ που έχουν πρόσφατα επιλέξει για το μανικιούρ τους την τάση lip gloss nails.

Τα γυαλιστερά νύχια της Jennifer Lopez με γαλλικά tips

Ο Tom Bachik, ο μανικιουρίστας της Jennifer Lopez, συνδύασε αυτό το lip gloss μανικιούρ με ένα λαμπερό μικρο-γαλλικό twist.

Τα χρυσαφένια νύχια της Julia Garner

Για ένα διακριτικό και γλυκό αποτέλεσμα, η nail artist της Julia Garner, Betina Goldstein, επέλεξε στρώσεις από ένα βερνίκι βάσης σε ροζ απόχρωση, πριν περιβάλει κάθε νύχι με φύλλα χρυσού 18 καρατίων.

Το μανικιούρ της Kylie Jenner για τα βραβεία CFDA

Επιμελημένο από την Kim Truong για τα βραβεία CFDA, το μανικιούρ της Kylie Jenner ήταν ένα σούπερ γυαλιστερό- στιλέτο με μια βάση από διάφανο ροζ βερνίκι.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook