Το BestPrice.gr, η πρώτη πλατφόρμα σύγκρισης τιμών στην Ελλάδα, ανακοινώνει τη νέα του συνεργασία με την Oxygen, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας BestPrice ΣΥΝergies με στοχο να συνδράμει ώστε τα 3.600+ ηλεκτρονικά καταστήματα να μεταβούν πιο ομαλά στη Cloud τιμολόγηση.

To Oxygen είναι μια πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης, αδειοδοτημένη από την ΑΑΔΕ, σχεδιασμένη να λειτουργεί από οποιαδήποτε συσκευή και να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε μια μόνο πλατφόρμα. Αποτελεί ένα ολοκληρωμένο Cloud ERP σύστημα το οποίο μπορεί να βοηθήσει στην αποτελεσματικότερη οργάνωση επιχειρήσεων όπως ηλεκτρονικά καταστήματα. Συνδέεται με woocommerce (plugin) και τρίτες εφαρμογές ώστε το ηλεκτρονικό κατάστημα να μπορεί να εκδίδει γρήγορα και απλά αποδείξεις λιανικής. Επιπλέον, αντικαθιστά πλήρως την παραδοσιακή ταμειακή μηχανή και συνδέεται απευθείας στο myData.

Το πρόγραμμα BestPrice ΣΥΝergies του BestPrice.gr στοχεύει στην υποστήριξη και ενδυνάμωση των συνεργαζόμενων καταστημάτων εξασφαλίζοντας προνομιακές χρεώσεις και παροχές σε υπηρεσίες τρίτων εταιριών μέσω ειδικών συμφωνιών. Αξίζει να σημειωθεί ότι το BestPrice.gr είναι η πρώτη και μεγαλύτερη πλατφόρμα αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών στην Ελλάδα ενώ σήμερα συνεργάζεται με περισσότερα από 3.600 ηλεκτρονικά καταστήματα, συμπεριλαμβανομένων των μεγαλύτερων retailers της χώρας. 

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στον ακόλουθο σύνδεσμο https://www.bestprice.gr/synergies/oxygen

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook