Ο Δήμος Χανίων, η ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ, το Κέντρο Γκαίτε Χανίων το Ινστιτούτο Γκαίτε της Αθήνας, διοργανώνουν την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012, στο Θέατρο \”Δημήτρης Βλησίδης\”, ώρα 21.30, συναυλία με το Γερμανικό νεανικό συγκρότημα Killerpilze. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Το συγκρότημα Killerpilze, έχει 10ετή παρουσία στα μουσικά δρώμενα. Η δουλειά των τελευταίων χρόνων φαίνεται ότι αποδίδει για τη νεαρή μπάντα.

Μετά από δύο άλμπουμ που κυκλοφόρησαν με τη δική τους δισκογραφική \”killerpilzerecords\”, και 120 συναυλίες το 2010 και το 2011 οι Jo (22), Fabi (19) και Mäx (23) μπήκαν ξανά στο στούντιο για να ηχογραφήσουν το νέο τους άλμπουμ, που έχει ήδη πυροδοτήσει συζητήσεις στα blog και στα forum των φαν, παρόλο που δεν έχει ακόμη ακουστεί ούτε ένας ήχος.

Ο ενθουσιασμός για κάθε συναυλία της τελευταίας περιοδείας τους και τα εκατομμύρια κλικ στο youtube δείχνουν ότι οι τρεις εικοσάρηδες αυτή τη χρονιά θα βρεθούν ένα βήμα πριν τη μεγάλη επιτυχία. Οι ειδικοί θεωρούν ότι οι Killerpilze θα αναδειχθούν στους πιο πολλά υποσχόμενους καλλιτέχνες της γερμανόφωνης πανκ-ροκ σκηνής.

Το άλμπουμ με τίτλο «Ein bisschen Zeitgeist», που κυκλοφόρησε το 2011 έδωσε μία πρώτη ιδέα για το λόγο που οι τρεις Βαυαροί ανήκουν στους πρωτοεμφανιζόμενους καλλιτέχνες με τις μεγαλύτερες προοπτικές: μία μείξη από δυναμικούς ήχους και δυνατά riff, που παίζεται στα Ipod μιας γενιάς, σε υπόγεια club αλλά και σε σκηνές φεστιβάλ!

Το 5ο άλμπουμ τους, λοιπόν, καλείται να επιβεβαιώσει τις προσδοκίες! Οι ίδιοι έχουν τις υψηλότερες απαιτήσεις:

\”Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που βλέπουν θετικά το μέλλον αλλά εμείς δεν θέλουμε να τρέφουμε ψευδαισθήσεις. Δεν χαρακτηρίζουμε τους εαυτούς μας ως τους πρωτοεμφανιζόμενους του 2012. Είμαστε τρεις τύποι που απλώς προσπαθούμε να γράψουμε τα καλύτερα τραγούδια που μπορούμε. Σε τελική ανάλυση είναι στο χέρι μας: αν κάνουμε ένα σούπερ άλμπουμ, τότε ελπίζουμε ότι θα έχει και απήχηση.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook