Σε μια ιδιαίτερα ζεστή εκδήλωση έκοψε την πίτα του ο Α.Ο Ασή Γωνιάς, την Κυριακή που μας πέρασε (19 Φεβρουαρίου). Η εκδήλωση μάλιστα, έλαβε πανηγυρικό χαρακτήρα, καθώς συνοδεύτηκε από την επιβλητική νίκη επί του Ρεθεμνιακού με 5-0, στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής που διεξήχθη νωρίτερα στο τοπικό γήπεδο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα και οι ακαδημίες, το διοικητικό συμβούλιο, ο αντιδήμαρχος Αποκορώνου κ. Σμπυράκης Αντώνης και γενικώς άνθρωποι που στηρίζουν για χρόνια την ομάδα, σε οικονομικό και όχι μόνο επίπεδο. 

 
(στην κοπή της πίτας ο πρόεδρος της ομάδας Στέλιος Μπικάκης (κέντρο), ο αντιδήμαρχος Αποκορώνου κ. Αντώνης Σπυράκης (αριστερά) και ο Αποστόλης Πετράκης, δυναμικό μέλος της ομάδας και χορηγός)

Η εκδήλωση έλαβε μέρος στην Ταβέρνα «Όνυχας», ιδιοκτησίας των αδερφών Σμπυράκη, ενώ για την ιστορία, το φλουρί της πίτας της ομάδας κέρδισε ο Μάρκος Δραμιλαράκης και για τις ακαδημίες, ο Νίκος Γύπαρης. Μετά την κοπής της πίτας, ακολούθησε πλούσιο δείπνο με τοπικά εδέσματα.

Άπαντες, ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει η ομάδα για την παραμονή στην κατηγορία. Με οδηγό το καλό κλίμα και την ομαδικότητα, έδωσαν  ραντεβού για την επόμενη χρονιά, με νέους στόχους και προκλήσεις.