Σε μια ιδιαίτερα ζεστή εκδήλωση έκοψε την πίτα του ο Α.Ο Ασή Γωνιάς, την Κυριακή που μας πέρασε (19 Φεβρουαρίου). Η εκδήλωση μάλιστα, έλαβε πανηγυρικό χαρακτήρα, καθώς συνοδεύτηκε από την επιβλητική νίκη επί του Ρεθεμνιακού με 5-0, στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής που διεξήχθη νωρίτερα στο τοπικό γήπεδο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα και οι ακαδημίες, το διοικητικό συμβούλιο, ο αντιδήμαρχος Αποκορώνου κ. Σμπυράκης Αντώνης και γενικώς άνθρωποι που στηρίζουν για χρόνια την ομάδα, σε οικονομικό και όχι μόνο επίπεδο. 

\"\" 

(στην κοπή της πίτας ο πρόεδρος της ομάδας Στέλιος Μπικάκης (κέντρο), ο αντιδήμαρχος Αποκορώνου κ. Αντώνης Σπυράκης (αριστερά) και ο Αποστόλης Πετράκης, δυναμικό μέλος της ομάδας και χορηγός)

Η εκδήλωση έλαβε μέρος στην Ταβέρνα «Όνυχας», ιδιοκτησίας των αδερφών Σμπυράκη, ενώ για την ιστορία, το φλουρί της πίτας της ομάδας κέρδισε ο Μάρκος Δραμιλαράκης και για τις ακαδημίες, ο Νίκος Γύπαρης. Μετά την κοπής της πίτας, ακολούθησε πλούσιο δείπνο με τοπικά εδέσματα.

Άπαντες, ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει η ομάδα για την παραμονή στην κατηγορία. Με οδηγό το καλό κλίμα και την ομαδικότητα, έδωσαν  ραντεβού για την επόμενη χρονιά, με νέους στόχους και προκλήσεις.

\"\"

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook