flashmul_soft

Η επέμβαση των αστυνομικών του τμήματος Τροχαίας Χανίων χρειάστηκε το πρωί της Δευτέρας στο Νοσοκομείο Χανίων, καθώς η κατάσταση με την ανεξέλεγκτη στάθμευση οχημάτων ξεπέρασε κάθε όριο.

Αφορμή στάθηκε το ότι ούτε ένα , ούτε δύο, αλλά επτά αυτοκίνητα είχαν σταθμεύσει στον χώρο του ελικοδρομίου, θέτοντας σε κίνδυνο ακόμη και ανθρώπινες ζωές, εάν υπήρχε ανάγκη για κατεπείγουσα διακομιδή.

Μάλιστα ο ιδιοκτήτης ενός από τα αυτοκίνητα το είχε σταθμεύσει και ακριβώς μπροστά από το σύστημα πυρόσβεσης το οποίο δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Να σημειωθεί πως την ίδια ώρα οι κανονικοί χώροι στάθμευσης που διαθέτει το Νοσοκομείο Χανίων ήταν άδειοι, αλλά προφανώς κάποιοι δεν έχουν συνηθίσει να…περπατούν κάποια μέτρα.

Πάντως ο Διοικητής του Νοσοκομείου Γιώργος Μπέας, σε ανάρτησή του αφού ευχαριστεί την τροχαία Χανίων για την άμεση αντίδραση, αναφέρει πως έγινε έλεγχος για παράνομη στάθμευση πάνω στα πεζοδρόμια και σε θέσεις στάθμευσης ΑΜΕΑ και τονίζει ότι οι πολίτες πρέπει να ακολουθούν και να σέβονται τις οδηγίες του προσωπικού ασφαλείας του Νοσοκομείου και τις σημάνσεις.

Ναπολέων Σαραντίδης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook