«Συγγνώμη πατέρα, αν το ήξερα από πριν ότι θα πάρεις αποζημίωση, θα ανέβαινα κι εγώ στο τρένο» ανέφερε ο Γιάννης Αγγελάκας στην αιχμηρή του ανάρτηση στο facebook με την οποία σχολίασε τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τους συγγενείς των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής ανέφερε στην ανάρτησή του: «Συγνώμη πατέρα. Αν το ’ξερα από πριν ότι θα πάρεις αποζημίωση, έξτρα σύνταξη, θα σου σβήσουν όλα τα χρέη και θα διορίσουν και τη μαμά στο δημόσιο, θα ανέβαινα κι εγώ στο τρένο. Γιατί όχι; Θα θυσιαζόμουν για να σας ελαφρύνω οικονομικά και για να βελτιωθούν οι συγκοινωνίες μας. Αλλά αυτό το άτιμο το κράτος δεν μας λέει τίποτα από πριν. Ούτε ότι αν μπούμε στο τρένο παίζουμε τη ζωή μας κορώνα – γράμματα, ούτε τι κερδίζουμε σε περίπτωση δυστυχήματος».

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha συνάντησε την Κατερίνα Στανίση, τη Χριστίνα Μαραγκόζη και τη Μαριάντα Πιερίδη οι οποίες κλήθηκαν να σχολιάσουν την ανάρτηση του Γιάννη Αγγελάκα.

«Πρέπει να είσαι πολύ κακός – για να μην πω κάτι πιο άσχημο – άνθρωπος για να πεις τέτοια πράγματα», σχολίασε η Κατερίνα Στανίση.

Στην ίδια ερώτηση απάντησε και η Χριστίνα Μαραγκόζη, λέγοντας: «Ο Γιάννης Αγγελάκας είναι ένας πολύ καλός καλλιτέχνης. Εγώ τον θαυμάζω πάρα πολύ αλλά είναι η άποψή του και είναι σεβαστή».

«Εγώ θέλω το παιδί μου κι ας ζούμε σε ένα δωμάτιο 2 επί 3», ανέφερε από την πλευρά της η Μαριάντα Πιερίδη.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook