Ελεύθερος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα αφέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο 51χρονος Χανιώτης που κατηγορήθηκε ότι βίασε μια γυναίκα επίσης 51 ετών με καταγωγή από το Μαρόκο την περασμένη Παρασκευή.

Στον 51χρονο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της παρουσίας στο αστυνομικό τμήμα δυο φορές το μήνα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Ο συνήγορος του 51χρονου Δημήτρης Παντελάκης σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι ο «πελάτης μου αφέθηκε ελεύθερος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα καθώς διαγνώστηκε η αλήθεια των λεγόμενων του.

Η καταγγέλλουσα ψευδώς προχώρησε στην καταγγελία του πελάτη μου στην ασφάλεια Χανίων. Δεν υφίσταται για εμάς η κατηγορία του βιασμού, πρόκειται για μια πλήρως συναινετική συνεύρεση, η οποία για κάποιο λόγο στο τέλος χάλασε».

Το χρονικό της υπόθεσης

Τον βιασμό της από τον 51χρονο κατήγγειλε στην Ασφάλεια Χανίων η 51χρονη Μαροκινή την περασμένη Παρασκευή.

σύμφωνα με την καταγγελία ο 51χρονος ήρθε σε επαφή με την καταγγέλουσα ύστερα από μια αγγελία της. Οι δυο τους συναντήθηκαν και ο 51χρονος, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία προχώρησε στον βιασμό της.
Μετά την καταγγελία της οι αστυνομικές αρχές ξεκίνησαν έρευνα για τον εντοπισμό του 51χρονου τον οποίο κατάφεραν και συνέλλαβαν λίγο αργότερα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook