Οι γιορτές του Πάσχα, εκτός από κατάνυξη και περισυλλογή, προσφέρουν και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για ξεκούραση ή ακόμα καλύτερα για μια ανάπαυλα ολιγοήμερων διακοπών.

Και φέτος, ξενοδοχεία υψηλών προδιαγραφών της Κρήτης, έχουν σχεδιάσει ειδικά πακέτα διαμονής για τις ημέρες του Πάσχα, παρέχοντας εξαιρετικού επιπέδου all inclusive παροχές και πολλές εκπλήξεις…

Εμείς συγκεντρώσαμε 3 ελκυστικά πακέτα διαμονής, με επιλεγμένες προσφορές για ζευγάρια αλλά και οικογένειες.

Εσείς επιλέξετε το all inclusive πακέτο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Οι προσφορές αφορούν κατά βάση το τριήμερο από Μεγάλη Παρασκευή έως και Δευτέρα του Πάσχα (14-17/04), αλλά μπορείτε να παρατείνετε τη διαμονή σας, σε περίπτωση που το επιθυμείτε.

Συνδυάστε τις παραδόσεις, τη γαστρονομία (με νηστίσιμα εδέσματα και μη) και το ιδιαίτερο κλίμα των ημερών, με λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς. Ονειρικό σκηνικό διακοπών ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς…

Όλα τα πακέτα αφορούν σε ειδικά διαμορφωμένο all inclusive πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει κυριολεκτικά τα πάντα!  Πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό, καθώς και ελεύθερη κατανάλωση σε ποτά, αναψυκτικά, καφέδες, χυμούς κ.α.

Επίσης, όλα τα πακέτα διαμονής περιλαμβάνουν: νηστίσιμο μπουφέ την Μ. Παρασκευή, συμμετοχή στο Αναστάσιμο δείπνο (με τη συνοδεία όλων των παραδοσιακών πιάτων, όπως μαγειρίτσα, καλτσούνια, αυγά κλπ.) και φυσικά ανήμερα του Πάσχα, πλούσιο τραπέζι με πλήθος από πασχαλινά εδέσματα όπως κοκορέτσι, κοντοσούβλι, ψητά φούρνου, σουβλιστά, αντικριστά κ.α. – για κάθε ξενοδοχείο το μενού διαφέρει.

Πάντα με ζωντανή μουσική (παραδοσιακά κρητικά, λαϊκά) και γιορτινή ατμόσφαιρα.

Ελάχιστη διαμονή, 2 διανυκτερεύσεις.

Πάμε όμως να δούμε και τα πακέτα:

Lyttos Beach στη Χερσόνησο

Δίπλα σε μια υπέροχη αμμώδη παραλία, με μαγευτική θέα στο απέραντο γαλάζιο του Κρητικού πελάγους, το Lyttos Beach προσφέρει όλα εκείνα που ονειρεύεστε για αξέχαστες διακοπές!

Με διακριτική πολυτέλεια 5 αστέρων, το συγκρότημα προσφέρει δωμάτια και σουίτες διαφόρων τύπων, τα οποία θα σας εντυπωσιάσουν με τις ανέσεις και τις παροχές τους. Σχεδιασμένα με μινιμαλιστική και κομψή διακόσμηση και με μοντέρνες γραμμές να κυριαρχούν σε όλους τους χώρους, με ιδιωτική πισίνα ή κοινόχρηστη, όλες οι επιλογές προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία αναψυχής και ξεκούρασης.

Τα 5 εστιατόρια, υπόσχονται μια ανεπανάληπτη γαστρονομική εμπειρία με γεύσεις και αρώματα από την κρητική και μεσογειακή κουζίνα, πολλές επιλογές από την ασιατική κουζίνα (πιάτα από Ιαπωνία, Κίνα, Ταϋλάνδη), ενώ υπάρχει επίσης και fast food spot. Επίσης, το συγκρότημα διαθέτει αρκετά εσωτερικά αλλά και υπαίθρια μπαρ που περιμένουν να σας υποδεχτούν και να σας προσφέρουν μοναδικά κοκτέιλ και ποτά, απολαμβάνοντας την εκπληκτική θέα που περιβάλλει το θέρετρο.

Τις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις πλαισιώνουν επίσης χώροι αθλητικών δραστηριοτήτων (γήπεδα τένις, μπάσκετ, ποδοσφαίρου), καθώς και εγκαταστάσεις spa και ευεξίας. Ειδικά για τους λάτρεις του τένις, εδώ θα βρουν τον παράδεισο τους, καθώς το συγκρότημα διαθέτει πλήθος από γήπεδα επαγγελματικών προδιαγραφών, με χωμάτινο και σκληρό τερέν.

Το μοναδικό σκηνικό συμπληρώνουν ένα υπερσύγχρονο Water Park με 9 μεγάλες νεροτσουλήθρες και αλλά ένα παιδικό πάρκο πρότυπο μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον 2 στρεμμάτων, με πολλά διαδραστικά παιχνίδια και εκπαιδευτικά παιχνίδια, για ατελείωτες στιγμές διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους.

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Διαμονή 78,50€ ανά ενήλικα (ανά ημέρα) – Τιμή για 2 ενήλικες ανά ημέρα: 157€
  • Ειδικές προσφορές για κρατήσεις πολλών ατόμων
  • Οικογένεια σε family room (δίχωρο): από 216€ (2 ενήλικες και 2 παιδιά)
  • 1ο παιδί έως 13 ετών δωρεάν

Τηλέφωνα για πληροφορίες και κρατήσεις: 2897 502520 και επίσης 6944691129

Lyttos Mare στη Χερσόνησο

To Lyttos Mare είναι να εμβληματικό ξενοδοχείο 5 αστέρων (δίπλα στο Lyttos Beach) που βρίσκεται στη Χερσόνησο, πολύ κοντά στην κεντρική παραλία του Ανισσαρά.

Εντυπωσιακό από την πρώτη ματιά, το Lyttos Mare κόβει την ανάσα με την εξαιρετική αρχιτεκτονική του και το φουτουριστικό του στυλ. Κτισμένο ανάμεσα σε πισίνες και γύρω από μια υπέροχη τεχνική χερσόνησο, δίπλα στη θάλασσα, είναι σίγουρα κάτι που δεν έχετε ξαναδεί…!

Δωμάτια και σουίτες υψηλών προδιαγραφών με μοντέρνα διακόσμηση, εκλεπτυσμένα υφάσματα και έπιπλα, δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα που αναζητούσατε για τις διακοπές των ονείρων σας. Ιδανικό μέρος για ζευγάρια αλλά και οικογένειες.

Στα 5 εστιατόρια του ξενοδοχείου, θα έρθετε σε επαφή με μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία, υψηλών προδιαγραφών, βασισμένη μόνο σε φρέσκα υλικά. Με αυθεντικές γεύσεις της ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας, πολλές επιλογές σε ασιατικά πιάτα αλλά και εστιατόριο με μενού από την Αργεντινή παρακαλώ, το Lyttos Mare σας προσφέρει μια επιπλέον μαγειρική εμπειρία, πέρα από τα συνηθισμένα… Η μοναδική εμπειρία φαγητού, ολοκληρώνεται με ένα εστιατόριο αποκλειστικά με street food επιλογές, ενώ υπάρχει και μενού για χορτοφάγους, vegan, αλλά και ανθρώπους με ιδιαίτερες διατροφικές συνήθειες (πιάτα χωρίς γλουτένη κλπ.).

Στα bars του συγκροτήματος, θα κάνετε σίγουρα μια στάση για να δοκιμάσετε την εντυπωσιακή λίστα από ποτά, δροσιστικά κοκτέιλ, με θέα το πανέμορφο περιβάλλον.

Αξιοποιήστε στο έπακρο τις διακοπές σας, με το πλήθος αθλητικών δραστηριοτήτων που προσφέρονται, ενώ παράλληλα μπορείτε να αφεθείτε στις εξατομικευμένες υπηρεσίες spa και να απολαύστε τις περιποιήσεις που προσφέρονται για την αναζωογόνηση της ψυχής και του σώματος.

Το υπερσύγχρονο waterpark Lyttopia, σας περιμένει με 8 νεροτσουλήθρες και πολλά υδάτινα παιχνίδια, για να σας προσφέρει την αίσθηση περιπέτειας και διασκέδασης που σας έλειπε. Τα παιδιά θα ζήσουν τη δική τους εκπαιδευτική, διασκεδαστική και δημιουργική εμπειρία, στον υπερσύγχρονο παιδότοπο 2 στρεμμάτων, ώστε κανείς να μην μείνει παραπονεμένος.

Το ταξίδι στο όνειρο ήδη ξεκίνησε και προορισμός είναι σίγουρα το Lyttos Mare!

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Διαμονή 90€ ανά ενήλικα (ανά ημέρα) – τιμή για 2 ενήλικες ανά ημέρα: 180€
  • Ειδικές προσφορές για κρατήσεις πολλών ατόμων
  • 1ο παιδί έως 13 ετών δωρεάν
  • Οικογένεια σε family room (δίχωρο): από 240€ (2 ενήλικες + 2 παιδιά)

Τηλέφωνα για πληροφορίες και κρατήσεις: 2897 302420 και επίσης 6944691129

Wyndham Grand Mirabello στον Άγιο Νικόλαο

Το Wyndham Grand Mirabello θα σας γοητεύσει με την ανεπιτήδευτη πολυτέλεια του, με θέα τις καταπράσινες πλαγίες του Λασιθίου και το μαγευτικό κόλπο της Μιραμπέλλου.

Μόλις 5 λεπτά από το λιμάνι και τη λιμνοθάλασσα του Αγίου Νικολάου, το ανακαινισμένο συγκρότημα βρίσκεται σ’ ένα όμορφο περιβάλλον, μέσα στα ελαιόδεντρα και την άγρια ομορφιά της κρητικής φύσης.

Ιδανικά σχεδιασμένα για οικογένειες αλλά και ζευγάρια, τα δωμάτια, οι σουίτες και τα bungalows, συνδυάζουν τη σύγχρονη φινέτσα και την κομψότητα με την ησυχία και τη νησιωτική αύρα. Όλα τα δωμάτια έχουν σχεδιαστεί με ιδιαίτερη έμφαση στην πολυτέλεια και την άνεση, είναι φωτεινά και με όμορφη διακόσμηση.

Το Wyndham Grand Mirabello διαθέτει μια πληθώρα εστιατορίων και μπαρ, όπως την ιταλική τρατορία (εστιατόριο), εστιατόριο με κρητική κουζίνα, grill & bar δίπλα στην παραλία, ένα pool bar με υγιεινές επιλογές, αλλά και shisha lounge. Επιπλέον, οι εντυπωσιακοί μπουφέδες του κεντρικού εστιατορίου του ξενοδοχείου με την ανοιχτή κουζίνα και τους χώρους live μαγειρικής είναι μια επιλογή που δεν πρέπει να παραλείψετε.

Στο Mirabello Spa ο επισκέπτη μπορεί να ανανεώσει σώμα και πνεύμα, ενώ το τζακούζι, η σάουνα και η θερμαινόμενη πισίνα θα σας οδηγήσουν στην απόλυτη χαλάρωση. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε μια πληθώρα αθλητικών δραστηριοτήτων στα σύγχρονα γήπεδα του ξενοδοχείου και να ανανεωθείτε μέσα στις χαλαρωτικές πισίνες και τους χώρους γυμναστικής.

Θα λατρέψετε σίγουρα και το Beach Club, που περιλαμβάνει δύο λαμπερές πισίνες, αμμώδεις παραλίες και ιδιωτική μαρίνα για σκάφη, γυμναστήριο και αθλητικούς χώρους, ξεχωριστά εστιατόρια και μπαρ, χώρους δραστηριοτήτων για παιδιά αλλά και υπαίθριο κινηματογράφο!

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Διαμονή 75€ ανά ενήλικα (ανά ημέρα) – τιμή για 2 ενήλικες ανά ημέρα: 150€
  • Ειδικές προσφορές για κρατήσεις πολλών ατόμων
  • Επιπλέον 3ος ενήλικας 50€
  • 1ο παιδί έως 13 ετών 25€

Τηλέφωνα για πληροφορίες και κρατήσεις: 28410 28400 και επίσης 6944691129

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook