Το ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Ηρακλείου, σε συνέχεια της δράσης «ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ», διοργάνωσε αυτή τη φορά Ημερίδα για τους μαθητές του με θέμα: Τα επαγγέλματα του 2ου Επιστημονικού Πεδίου: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ. Επιτυχημένοι επαγγελματίες του χώρου επισκέφτηκαν τους μαθητές στο χώρο του φροντιστηρίου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ.

Οι επαγγελματίες του χώρου τους ενημέρωσαν για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν σχετικά με τα πολυτεχνικά επαγγέλματα, τις δυσκολίες τους, τις ιδιαιτερότητές τους και τις διαφορές μεταξύ συναφών ειδικοτήτων και, στο τέλος, απάντησαν σε ερωτήσεις και απορίες των ενδιαφερομένων μαθητών.

Οι εξαίρετοι επιστήμονες και επιτυχημένοι στο χώρο τους κ. Τρύφωνας Μεραμβελιωτάκης, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, κ. Γιώργος Καφετζάκης, Πολιτικός Μηχανικός, κ. Έκτορας Καλλέργης, Αρχιτέκτων και η κ. Έλενα Τιμοθεάτου, Μηχανικός Περιβάλλοντος, έδωσαν με πολλή χαρά τα φώτα τους στους μαθητές του φροντιστηρίου, ασπαζόμενοι τη σημασία της ουσιαστικής γνωριμίας των παιδιών με τα επαγγέλματα στην πράξη και της εύστοχης επιλογής επαγγέλματος, πράγμα που αποτελεί και βασικό γνώμονα για το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, ώστε να δώσει στους μαθητές του όλα τα εχέγγυα για ορθό επαγγελματικό προσανατολισμό με στόχο την επιτυχία και ευτυχία τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook