Την ευκαιρία να σημειώσει ακόμη μια νίκη στο πρωτάθλημα και να συνεχίσει την εκπληκτική του πορεία στην Α1 κατηγορία έχει το Σάββατο ο ΑΓΟΡ (4μ.μ) που αντιμετωπίζει στην Αθήνα το Μαρούσι για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η νεανική ομάδα του Αμαρουσίου έχει καταδικαστεί σε υποβιβασμό και έχει αποδυναμωθεί αισθητά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεται προσοχή το ματς για την ομάδα του Ρεθύμνου. Ένα παιχνίδι το οποίο λόγω της αδυναμίας της Αθηναϊκής ομάδας να εκδώσει εισιτήρια θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Από το ματς με το Μαρούσι δεν λείπουν τα προβλήματα για τον Στ. Κουφό καθώς ο Παπανικολάου δεν προπονήθηκε καθόλου αυτή την εβδομάδα λόγω ίωσης αλλά θα βρίσκεται στην αποστολή. Κάτι που δεν είναι καθόλου σίγουρο για τον Τάρικ Τζόνσον που υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα το πρωί της Παρασκευής και μετράει ώρες στην ομάδα του Ρεθύμνου.

Για το παιχνίδι με το Μαρούσι μίλησαν στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο τεχνικός του ΑΓΟΡ Στέργιος Κουφός και ο γκάρντ της Ρεθυμνιώτικης ομάδας Γιώργος Δέδας.

Ο Στ. Κουφός τόνισε : «Περνάμε παράξενες εβδομάδες στο Ρέθυμνο και ειδικά οι τελευταίες μέρες δεν κύλησαν όπως θέλαμε, μετά και τετραήμερο ρεπό. Ο Παπανικολάου δεν πήρε μέρος σε καμία προπόνηση λόγω του πυρετού και γενικότερα διακρίνω ένα κλίμα εφησυχασμού στην ομάδα. Το Μαρούσι είναι δυνατό στην έδρα του και όλα τα παιχνίδια έχουν κριθεί στο πόντο. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αυτή η ομάδα χωρίς τον Γκαγκαλούδη, κόντραρε το ΠΑΟΚ στη Πυλαία και το ματς κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα», τόνισε και πρόσθεσε: «Εάν εμείς θέλουμε να πάρουμε τη νίκη το Σάββατο, πρέπει να δείξουμε σεβασμό στον προπονητή του Αμαρουσίου και στην προσπάθεια που κάνει, με όποιους παίκτες κι αν έχει στη διάθεσή του. Το Μαρούσι αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, αλλά εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Επίσης, θέλουμε να δείξουμε την εικόνα που είχαμε με Ηλυσιακό και ΠΑΟΚ, η οποία και μας γεμίζει αισιοδοξία για τη συνέχεια. Γενικότερα, ελπίζω να είμαστε σοβαροί κατά τη διάρκεια του ματς, σοβαρότητα που δεν είχαμε στις προπονήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Πιστεύω πως θα δείξουμε το καλό μας πρόσωπο, αυτό μας έχει οδηγήσει στην καλή πορεία στο πρωτάθλημα».

Ο Γιώργος Δέδας με τη σειρά του ανέφερε: «Η προετοιμασία για το παιχνίδι με το Μαρούσι πήγε αρκετά καλά, μετά και το τετραήμερο ρεπό. Θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι για το ματς και δεν πρέπει να μας επηρεάσει το γεγονός του ότι το Μαρούσι είναι τελευταίο στη βαθμολογία και αρκετά αποδυναμωμένο μετά και τη φυγή αρκετών βασικών παικτών. Τέτοια παιχνίδια είναι περίεργα, αλλά εμείς πρέπει να μπούμε δυνατά από την αρχή, να παίξουμε το μπάσκετ μας και να επιβάλουμε το ρυθμό μας. Δεν πρέπει να ξεκινήσουμε νωχελικά και χαλαρά. Επ’ ουδενί δεν πρέπει να εφησυχάσουμε και να πιστέψουμε πως θα κερδίσουμε το ματς χωρίς να προσπαθήσουμε».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook