Από τον απόλυτο έρωτα στα «μαχαίρια» για την επιμέλεια του μόλις δύο ετών γιου τους, ο Σλοβένος εξτρέμ του Παναθηναϊκού Μπέντζαμιν Βέρμπιτς και η διάσημη Ουκρανή influencer Αλβίνα Τσαρένκο.

Οι δυο τους συνοδεία των δικηγόρων τους, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, βρέθηκαν χθες στο Αστυνομικό Τμήμα της Γλυφάδας, καθώς η ξανθιά καλλονή αρνήθηκε, ως όφειλε, να δώσει τον μικρό Μέι στον πατέρα του, πράξη που έρχεται σε αντίθεση με όσα αναγράφονται στην προσωρινή διαταγή επιμέλειας του μικρού, η οποία, μέχρι την οριστική εκδίκαση της υπόθεσης έχει παραχωρηθεί στην 29χρονη.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι δυο τους να διαπληκτιστούν και να καταλήξουν στο αστυνομικό τμήμα, όπου ασκήθηκαν εκατέρωθεν μηνύσεις. Ο Σλοβένος Μπέντζαμιν Βέρμπιτς της έχει ασκήσει μηνύσεις για επτά αδικήματα, μεταξύ των οποίων και της διακίνησης ναρκωτικών και η Αλβίνα Τσαρένκο για δύο, της ψευδής καταμήνυσης και συκοφαντικής δυσφήμισης.

Αφορμή για να ξεσπάσει νέο επεισόδιο στην μεταξύ τους κόντρα δεν ήταν τόσο η άρνηση της 29χρονης να δώσει τον μικρό για λίγες ώρες στον πατέρα του, όσο ένα story στο Instagram στο οποίο προχώρησε την Κυριακή, μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο, στο οποίο φαίνεται ο ποδοσφαιριστής να διασκεδάζει με τρανς άτομα, αφήνοντας διάφορα να εννοηθούν για τη σεξουαλική του ταυτότητα.

Λίγες ώρες αργότερα ο εξτρέμ του Παναθηναϊκού, θέλοντας από την πλευρά του να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, απάντησε με δική του ανάρτηση, δηλώνοντας στρέιτ και χαρακτηρίζοντας την Αλβίνα Τσαρένκο μέχρι και «παθολογική ψεύτρα».

«Zητώ συγγνώμη που σας ενοχλώ με την Αλβίνα Τσαρένκο, αλλά νιώθω πως πρέπει να το κάνω, καθώς όλα αυτά τα ψέματα που αναφέρει σχετικά με την προσωπική μου ζωή, έρχονται από αυτήν σαν μια προσπάθεια για να επηρεάσει την ελληνική δικαιοσύνη, μιας και εκκρεμεί η δικαστική απόφαση σχετικά με το παιδί.Παρόλο που δε νοιάζει κανέναν, απλά για να το αναφέρω, είμαι στρέιτ. Δεν είχα ποτέ ερωτική ζωή με άντρα ή τρανς. Η Αλβίνα πείραξε τις φωτογραφίες της πρώην κοπέλας μου, Λίλι και τώρα αναφέρει ότι πήγα στο κλαμπ με δύο τρανς! Αυτή τη φορά, ήταν η ξαδέρφη μου Jerneja και η φίλη της η Κάτια, από την Σλοβενία.

Αν το θέμα στη μέση δεν ήταν το παιδί μου, θα το έπαιρνα από τη μεριά της, σαν μια χαμηλού κόστους κωμωδία. Η Αλβίνα διώκεται από μένα, για αρκετές προσβολές και ψεύδη, η δυσφήμιση προς το πρόσωπό μου είναι ένα είδος εκδίκησης. Η Αλβίνα είναι μια παθολογική ψεύτρα!», αναφέρει.

Για όλα όσα υποστηρίζει στις αναρτήσεις της η 29χρονη Ουκρανή, αναφορικά με τις σεξουαλικές προτιμήσεις του ποδοσφαιριστή, έχουν στραφεί εναντίον της μέχρι και οπαδοί του Παναθηναϊκού, οι οποίοι την βρίζουν με χυδαίους χαρακτηρισμούς κάθε φορά που εκείνη προκαλεί.

Το ερχόμενο διάστημα και συγκεκριμένα στις 4 Απριλίου το πρώην ζευγάρι θα βρεθεί στις δικαστικές αίθουσες, όπου θα συζητηθεί η τακτική αγωγή για την επιμέλεια του 2 ετών Μέι.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της influencer Αλβίνας Τσαρένκο, ποινικολόγο Δημήτρη Βιδάκη, η 29χρονη σκοπεύει να δώσει μεγάλο αγώνα για την επιμέλεια του παιδιού της.

«Η εντολέας μου ήρθε στην Ελλάδα με το ανήλικο παιδί της ως πρόσφυγας από την εμπόλεμη Ουκρανία, αποκλειστικά για να είναι κοντά στον πατέρα του, ο οποίος από τον Ιούλιο μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό. Όλα αυτά που φέρεται να προσάπτει κατά του Βέρμπιτς, έχουν ως αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον και την προστασία του ανηλίκου παιδιού. Όλες οι κατηγορίες εναντίον της είναι κατασκευασμένες και θα καταρρεύσουν σύντομα. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη», επισημαίνει ο κ. Βιδάκης.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook