«Θέλω η ομάδα να συνεχίσει και να κρατηθεί ψηλά. Συνεχίστε κι εγώ είμαι εδώ».

Αυτό το μήνυμα στέλνει από το κρεβάτι της Εντατικής του ΠΑΓΝΗ που νοσηλεύεται με βαριά τραύματα μετά τους πυροβολισμούς που δέχτηκε έξω από το γυμναστήριο του ο 38χρονος πρόεδρος του Ελλάνιου Δαιδάλου, Στέλιος Κτιστάκης, σε ποδοσφαιριστή της ομάδας που συνομίλησε μαζί του.

Εντύπωση μάλιστα προκαλεί και η φωτογραφία του 38χρονου από την Εντατική του Νοσοκομείου που δημοσιεύτηκε στην σελίδα του στο Facebook, θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα ότι είναι παρόν και σύντομα θα ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Από την περασμένη εβδομάδα οι προπονήσεις της ομάδας είχαν σταματήσει λόγω της άσχημης ψυχολογικής κατάστασης των παικτών λόγω του συμβάντος που συγκλόνισε την τοπική και όχι μόνο κοινωνία, ενώ σήμερα, μετά και το μήνυμα του 38χρονου, δόθηκε το ραντεβού της ομάδας στο γήπεδο του ΕΓΟΗ.

Σπαρακτικές στιγμές στο εκκλησάκι του ΠΑΓΝΗ

Την ίδια στιγμή, έξω από το εκκλησάκι του ΠΑΓΝΗ εκτυλίσσονταν συγκινητικές στιγμές με δεκάδες κόσμου που πραγματοποίησαν τελετή προς τιμή του 36χρονου Σβεν Σέφεν –που το πρωί της Δευτέρας πυροβόλησε τον Στέλιο Κτιστάκη και στη συνέχεια, αφού πρώτα πήγε στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου όπου εργάζεται η Ηρακλειώτισσα σύζυγός του και μετά απο σύντομη συνομιλία, έβαλε το πιστόλι στο κεφάλι και αυτοπυροβολήθηκε.

«Αντίο δάσκαλε μας» ήταν το στεφάνι που δέσποζε στην τελετή, με δεκάδες μαθητές του 36χρονου δασκάλου πολεμικών τεχνών και φίλους από το Ηράκλειο αλλά και από τη Γερμανία, να ανάβουν κερί στη μνήμη του μέσα σε ένα πραγματικά σπαρακτικό κλίμα, σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που βρέθηκαν εκεί.

Ο 36χρονος αυτόχειρας ήταν πραγματικά αγαπητός στην τοπική κοινωνία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ίδιο αγαπητός έγινε και ο πατέρας του που δύο ημέρες αργότερα μετά το συμβάν, ήρθε από τη Γερμανία και παρά τον πόνο του και αφού διαπιστώθηκε ότι ο γιος του είναι κλινικά νεκρός, έδωσε την συγκατάθεσή του για να γίνει δωρεά των οργάνων.

Η σορός του θα μεταφερθεί την Κυριακή στη Γερμανία όπου και θα ταφεί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook