eurokinissi/Λεωνίδας Τζεκας

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή 24/3 στις 12 το μεσημέρι ζήτησε και έλαβε ένας από τους δύο σταθμάρχες της απογευματινής βάρδιας στο σταθμό Λάρισας, που είχε φύγει από την εργασία του πριν από τη λήξη της βάρδιάς του, το βράδυ της πολύνεκρης σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη.

Ενώπιον του ειδικού εφέτη καλούνται σήμερα και ο επόπτης κυκλοφορίας και ο άλλος σταθμάρχηςς της Λάρισας, που είχε βάρδια την ημέρα του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στις 28 Φεβρουαρίου με τους 57 νεκρούς στα Τέμπη.

Το MEGA και ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε χθες στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο όσα θα υποστηρίξει ο επόπτης της Λάρισας στην απολογία του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες θα ισχυριστεί ότι σε συγκέντρωση προσωπικού, που συγκάλεσε στις 25 Ιανουαρίου 2023 με τους 14 νέους σταθμάρχες και τους 13 παλαιούς, προκειμένου να μοιράσει αρμοδιότητες και να διευκρινίσει διαδικαστικά ζητήματα. Φαίνεται ότι κανείς από τους συναδέλφους του δεν είπε το παραμικρό για τον σταθμάρχη της Λάρισας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook