Ένας νεαρός 25 ετών αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας το μεσημέρι της Παρασκευής, λίγο μετά τις 14:20, με τις εικόνες να προκαλούν σοκ στους ανθρώπους που βρίσκονταν στο σημείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεαρός πέρασε ένα σχοινί γύρω απτό λαιμό του και προσπάθησε να κρεμαστεί από τον τρίτο όροφο. Λίγο νωρίτερα ήταν κατηγορούμενος για το αδίκημα της κλοπής στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας.

Όταν έγινε αντιληπτό πως προσπαθεί να θέσει τέλος στη ζωή του επενέβησαν δύο γυναίκες, οι οποίες προσπάθησαν να του κρατήσουν τα πόδια ώστε να μην πνιγεί. Στη συνέχεια, αφού ο νεαρός σώθηκε, ανέλαβε η αστυνομία την υπόθεση.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η μια εκ των δύο γυναικών που έσωσαν τον νεαρό στο onlarissa.gr,  «έβγαινα από ένα γραφείο, όταν άκουσα μια κυρία να φωνάζει «βοήθεια τρέξτε» βλέποντας τον νεαρό να κάνει βουτιά στο κενό. Κοιτάζοντας προς εκείνη την κατεύθυνση είδα τον νεαρό να κρέμεται με ένα σκοινί από τον λαιμό στις εσωτερικές σκάλες του κτιρίου μεταξύ 3ου και 2ου ορόφου. Έτρεξα μαζί με μία άλλη κυρία και του κρατούσαμε τα πόδια με όση δύναμη είχαμε για να μην πέσει και κρεμαστεί. Τελικά, ήρθαν οι αστυνομικοί και επιλήφθηκαν της κατάστασης. Είμαι ακόμη σε σοκ… από όλο αυτό που έζησα…»

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook