Τονίζει μάλιστα ότι ο ίδιος δεν προέρχεται από πολιτικά τζάκια, ούτε από κομματικούς σωλήνες, αλλά προέρχεται από την ψυχή της κοινωνίας”.

Επισημαίνει δε ότι “αποσύρω την υποψηφιότητα μου η οποία είχε την ομόφωνη έγκριση της πολιτικής γραμματείας για να στηρίξω ένα πραγματικό αγωνιστή”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση απόσυρσης υποψηφιότητας του Μιχάλη Στεφ. Χαιρετάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

Μετά το δυστύχημα στα Τέμπη και τον τραγικό θάνατο τόσων αθώων νέων ψυχών και την βίαιη καταστολή των ειρηνικών διαδηλώσεων για τη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων των πολιτών σε μια δημοκρατική και ανεπτυγμένη χώρα, την κατάφωρη παραβίαση του δικαιώματος για ένα κράτος
δικαίου, αξιοκρατίας και ίσων ευκαιριών, όπου αυτοί που κάνουν πλιάτσικο στον ιδρώτα, τις αγωνίες και τις θυσίες του ελληνικού λαού χωρίς να αποδίδεται η δικαιοσύνη που αρμόζει, κάνει πιο επιτακτική την ανάγκη από ποτέ να φύγει αυτή η κυβέρνηση.

Σε αυτόν τον αγώνα δεν χρειάζονται μικροπολιτικές, εγωισμοί, θέσεις, καρέκλες και μηχανισμοί.
Με αυτές τις σκέψεις και μη προερχόμενος από κομματικούς σωλήνες ή πολιτικά τζάκια αλλά από την ψυχή της κοινωνίας και κερδίζοντας με κόπο, ήθος και αξιοπρέπεια τον σεβασμό της τοπικής και όχι μόνο κοινωνίας.

Αποσύρω την υποψηφιότητα μου η οποία είχε την ομόφωνη έγκριση της πολιτικής γραμματείας για να στηρίξω ένα πραγματικό αγωνιστή, να διευκολύνω αυτούς οι οποίοι νομίζουν ότι θα κερδίσουν από την μη υποψηφιότητα μου, να βοηθήσω όσο μου είναι δυνατό στην ηρεμία και ομοψυχία για το μεγάλο διακύβευμα που είναι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook