Ευχάριστα είναι τα νέα που προκύπτουν αναφορικά με το κολυμβητήριο Χανίων, καθώς ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, δήλωσε από τα Χανιά, ότι η δημοπράτηση του έργου για την ανακατασκευή του κολυμβητηρίου Χανίων έχει μπει στην τελική της ευθεία.

Παράλληλα, τόνισε πως είναι κρίμα για μια πόλη όπως τα Χανιά, που διαχρονικά έχουν αναδείξει σπουδαίους αθλητές, να βρίσκεται το κολυμβητήριο της πόλης σε αυτή την κατάσταση, σημειώνοντας πως “τρέχουν” οι εξελίξεις. “Σε αυτούς που εκφράζουν τις ανησυχίες τους για τη δημοπράτηση του έργου, να τους ενημερώσω ότι βρισκόμαστε στην τελική ευθεία. Υπήρξαν κάποιες μικρές καθυστερήσεις, αλλά πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να προχωρήσουμε στη δημοπράτηση”, ανέφερε ο κ. Αυγενάκης.

O Υφυπουργός Αθλητισμού επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που θέλουν το Υπουργείο Ανάπτυξης να έχει ήδη προχωρήσει σε εκταμίευση χρημάτων προς την ΓΓΑ, προκειμένου από εκεί να γίνει η κατανομή ποσού στον ΟΑΚ, προκειμένου να πληρωθούν οι μελετητές. Αυτό αποτελεί και ένα από τα τελευταία βήματα προς τη δημοπράτηση της ανακατασκευής του κολυμβητηρίου της Νέας Χώρας. Ωστόσο, παρέπεμψε σε επίσημες ανακοινώσεις που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες.

Παράλληλα ο υφυπουργός, αναφέρθηκε και στο Εθνικό Στάδιο Χανίων και τις κινήσεις που γίνονται.

Δείτε την ομιλία του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη:

sportcaster.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook