Áóôõíïìéêüò Ýëåã÷åé áõôïêßíçôï óå äñüìï ôçò ÁèÞíáò, ôçí ÐÝìðôç 11 Öåâñïõáñßïõ 2021. Óå êáèåóôþò áõóôçñïý lockdown âñßóêåôáé áðü ôéò 06:00 ôçò ÐÝìðôçò êáé ìÝ÷ñé ôéò 28 Öåâñïõáñßïõ ç ÐåñéöÝñåéá ôçò ÁôôéêÞò, ãéá ôçí áíÜó÷åóç ôçò ðáíäçìßáò ôïõ êïñïíïúïý. (EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)

Οι εργασίες για την ασφαλτόστρωση των δρόμων πρόκειται να ξεκινήσουν άμεσα και για αυτόν τον λόγο θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τροχαία. Προκειμένου ν’ αποφευχθεί ο συνωστισμός και η ταλαιπωρία των οδηγών, η Τροχαία ενημέρωσε πως τα έργα θα γίνουν στην Παλιά Εθνική με τα έργα να ξεκινούν στις 22 Μαρτίου.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, ανακοινώνεται η εφαρμογή προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στα πλαίσια του υποέργου <<Συντήρηση τμημάτων της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ηρακλείου-Αγίου Νικολάου, στον Βαθυανό Κάμπο, Κόκκινη Χάνι του Δ. Χερσονήσου>>.

Ειδικότερα θα εφαρμοσθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού 90, στις περιοχές Βαθυανός Κάμπος και Κόκκινη Χάνι του Δήμου Χερσονήσου για την εκτέλεση εργασιών ασφαλτόστρωσης, καθαρισμό τάφρων και διαγράμμιση οδού, οι οποίες θα ισχύσουν κατά το χρονικό διάστημα από την 22/03/2023 έως την 01/06/2023, εξαιρούμενης της περιόδου από την 07.04.2023 έως 23.04.2023 (χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία)

Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα θα διεξάγεται/εκτρέπεται σε ένα ρεύμα κυκλοφορίας και θα διεξάγεται εναλλάξ ενώ κατά την εκτέλεση εργασιών διαγράμμισης των οριογραμμών και της μονής διακεκομμένης γραμμής η κυκλοφορία θα διεξάγεται με στένωση των λωρίδων κυκλοφορίας.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί που σκοπεύουν να μετακινηθούν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία να ενημερώνονται για τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στις πληροφοριακές πινακίδες, την εργοταξιακή σήμανση καθώς στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook