Η στοιχηματική εταιρεία 22Bet είναι ένας φορέας αθλητικών στοιχημάτων με άδεια υπεράκτιου Curacao που δραστηριοποιείται στην παγκόσμια αγορά στοιχημάτων σε μια πλατφόρμα λογισμικού από τη γνωστή εταιρεία στοιχημάτων 1xBet – με την ίδια γραμμή και μια σειρά από παρόμοιες προσφορές και μπόνους. Η 22Bet επικεντρώνεται κυρίως στην αγορά στοιχημάτων της Δυτικής Ευρώπης, ιδιαίτερα στην Ελλάδα.

Οι πρεσβευτές της 22Bet είναι οι πρώην ποδοσφαιριστές Nuno Gomes και Kevin Kuranyi. Στην αγορά της Ανατολικής Ευρώπης, η 22Bet είναι γνωστή στην Πολωνία και σε ορισμένες μετασοβιετικές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ουκρανίας.

Εγγραφή

Για να εγγραφείτε στην 22Bet, πρέπει να κάνετε κλικ στο αντίστοιχο κουμπί στην επάνω δεξιά γωνία και να συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής. Μπορείτε να ολοκληρώσετε μια πλήρη εγγραφή με μια διεύθυνση email, πλήρες όνομα, κωδικό πρόσβασης και μια επιλογή νομίσματος λογαριασμού ή να χρησιμοποιήσετε έναν από τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μετά από αυτό, θα πρέπει να μεταβείτε στον προσωπικό σας λογαριασμό και να συμπληρώσετε όλα τα πεδία που σημειώνονται με αστερίσκο εκεί – με προσωπικά δεδομένα και δεδομένα διαβατηρίου. Αυτό αποτελεί προϋπόθεση για τη λήψη του μπόνους πρώτης κατάθεσης και την υποβολή του πρώτου αιτήματος ανάληψης. Η 22Bet εκτελεί την αρχική αναγνώριση και επαλήθευση του χρήστη και του λογαριασμού του.

Γραμμή και πασσάλους

Στην 22Bet, η γραμμή και οι αποδόσεις είναι πανομοιότυπες με το πρακτορείο στοιχημάτων 1xBet και αυτό είναι ένα πολύ υψηλής ποιότητας, αν και όχι μοναδικό, προϊόν. Η σειρά 22Bet καλύπτει μεγάλο αριθμό τουρνουά και πρωταθλήματα σε όλα σχεδόν τα γνωστά αθλήματα και επιπλέον προσφέρει μεγάλη γκάμα εκδηλώσεων με μεγάλη ποικιλία αγορών.

Η σειρά 22Bet θα απευθύνεται στους λάτρεις του στοιχήματος σε δημοφιλή πρωταθλήματα και στους λάτρεις των εξωτικών και των λεγόμενων «μικρών αγορών». Στα live, οι αγώνες της χαμηλότερης κατηγορίας εμφανίζονται εδώ – μέχρι ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, με εκτεταμένη λίστα και υψηλές τιμές. Οι πιθανότητες στην 22Bet είναι υψηλές από προεπιλογή, αλλά, όπως και στην αδερφή 1xBet, εξασκούνται στον καθορισμό ατομικού περιθωρίου για παίκτες που παίζουν πολύ επιτυχημένα σε μικρές αγορές.

Μπόνους και ειδικές προσφορές

Για αρχάριους, η 22Bet προσφέρει ένα μπόνους πρώτης κατάθεσης. Όποιος έχει συμπληρώσει ένα προφίλ προσωπικού λογαριασμού και έχει συμπληρώσει τον λογαριασμό του με μία πληρωμή ύψους έως και 100 $ μπορεί να το αποκτήσει. Σε αυτήν την περίπτωση, το ποσό που αντιστοιχεί στην πρώτη κατάθεση θα πιστωθεί στον λογαριασμό μπόνους και τα πραγματικά χρήματα θα βρίσκονται στον κύριο λογαριασμό. Για να μεταφερθούν τα χρήματα μπόνους στον κύριο λογαριασμό και να γίνουν διαθέσιμα για πληρωμή, πρέπει να μετακινηθούν πέντε φορές σε συσσωρευτές τριών ή περισσότερων γεγονότων, όπου ο συντελεστής του καθενός είναι από 1,4 και άνω.

Επιπλέον, η 22Bet έχει μπόνους Παρασκευής Reload για την πρώτη κατάθεση της Παρασκευής. Οι όροι για το ποντάρισμά του είναι πανομοιότυποι με το μπόνους στην πρώτη κατάθεση, αλλά πρέπει να κάνετε κύλιση στο ποσό του μπόνους τρεις φορές και δίνονται μόνο 24 ώρες για αυτό από τη στιγμή που λαμβάνετε το μπόνους, ενώ το μπόνους εκκίνησης μπορεί να παιχτεί για ένα μήνα. Η 22Bet διαθέτει επίσης μια αγορά προώθησης όπου μπορείτε να λαμβάνετε δωρεάν στοιχήματα για τους πόντους που κερδίζετε για τα στοιχήματα και τις καταθέσεις σας.

Αναλήψεις

Η 22Bet διαθέτει μεγάλη ποικιλία τρόπων πληρωμής για κατάθεση/ανάληψη χρημάτων, με ελάχιστο όριο κατάθεσης:

  • τραπεζικές κάρτες Visa, Mastercard.
  • ηλεκτρονικά πορτοφόλια Skrill, B-Pay, Neteller.
  • Σύστημα πληρωμών πληρωτή.
  • τερματικά IBOX, EasyPay, 2Click.
  • Κρυπτονομίσματα Bitcoin και άλλα.

Η ανάληψη χρημάτων στην 22Bet είναι διαθέσιμη χρησιμοποιώντας τα στοιχεία που είχαν χρησιμοποιηθεί προηγουμένως για αναπλήρωση και δεν είναι απαραίτητο να κάνετε ανάληψη χρημάτων χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο με την οποία τα καταθέσατε στον λογαριασμό την τελευταία φορά. Το κύριο πράγμα είναι ότι χρησιμοποιείτε μια κάρτα ή ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι νωρίτερα.

Αξιοπιστία

22Bet bookmaker – εδώ θα βρείτε μια εξαιρετική γραμμή, υψηλές αποδόσεις και ελκυστικά μπόνους, αλλά όλα αυτά θα σας ενθουσιάσουν μέχρι να αρχίσετε να κερδίζετε τακτικά και μεγάλα σε μικρές αγορές. Επιπλέον, είναι δυνατές επιλογές με χαμηλό ή μηδενικό όριο στοιχηματισμού και ατομικό περιθώριο. Αλλά αν παίζετε για τη δική σας ευχαρίστηση, με μια μικρή ή μεσαία τράπεζα, δεν θα έχετε κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα στην 22Bet και οι συνθήκες για να παίξετε εδώ είναι σίγουρα πολύ ελκυστικές.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook