Τη Δευτέρα, 20 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Πλατανιά, Μανώλη Ντουντουλάκη, του κ. Μανούσου Βολάνη Μανούσου και του κ. Αντώνη Καλατζάκη με το Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρη Παπαδογιάννη.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση «κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν τα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ο κ. Ντουντουλάκης ενημερώθηκε από τον κ. Παπαδογιάννη για το έργο που πραγματοποιεί ο ΟΑΚ, για όλα τα έργα που έχουν υλοποιηθεί, καθώς και για έργα που βρίσκονται σε διαδικασία υλοποίησης στο Δήμο Πλατανιά.

Επίσης, στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν τα έργα τα οποία θα πρέπει να προγραμματιστούν μελλοντικά στο Δήμο Πλατανιά και να ενταχθούν σε προγράμματα για χρηματοδότηση.

Ως αξιωματική αντιπολίτευση του Δήμου Πλατανιά, υποστηρίζουμε πως η Πολιτεία θα έπρεπε να συμβάλει στην ενδυνάμωση του ΟΑΚ, ο οποίος υστερεί τη δεδομένη στιγμή σε προσωπικό διάφορων ειδικοτήτων. Αντί αυτού, προτείνεται η ίδρυση νέας Αναπτυξιακής Εταιρείας στη Δυτική Κρήτη.

Στην Ανατολική Κρήτη έχει δημιουργηθεί η «Δαίδαλος Α.Ε.- Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης», στην οποία έχει αναθέσει η Περιφέρεια Κρήτης την υλοποίηση έργων για την αποκατάσταση ζημιών στα Χανιά προϋπολογισμού ύψους 370.000 ευρώ.

Γεγονός, το οποίο υποδηλώνει πως πραγματοποιείται προσπάθεια δημιουργίας νέων Αναπτυξιακών Εταιρειών και ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο ο ΟΑΚ και το έργο του απαξιώνεται.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook