«Δεν είχαμε απειλές, δεν είχαμε θέματα» ήταν η πρώτη αντίδραση του πρώην μοντέλου, Μάρας Δαρμουσλή, της οποίας ο σύζυγος είναι μέτοχος στο εστιατόριο Cavalliere που καταστράφηκε ολοσχερώς μετά τη φωτιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Νέα Σμύρνη.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 η Μάρα Δαρμουσλή χαρακτήρισε «τρομακτική τη φωτιά» προσθέτοντας ότι το μαγαζί, το οποίο ήταν «μεγάλη επένδυση», «έχει καταστραφεί ολοσχερώς».

«Από τα δελτία ενημερώθηκα, δεν είμαι στο σημείο. Πήγε ο Βασίλης ο άνδρας μου δηλαδή για να ενημερωθεί από τις αρχές. Αυτό έγινε στις 4:30-5:00 και το μάθαμε στις 7 το πρωί γιατί εκείνη την ώρα έτυχε να ξυπνήσω εγώ για να θηλάσω» είπε αρχικά η Μάρα Δαρμουσλή.

«Εγώ ψάχνω πιο πολύ να μην υπάρχουν τραυματίες. Κάμερες υπάρχουν, τώρα τι έχει μείνει, τι έχει καταγραφεί, δεν ξέρω ακριβώς πώς λειτουργούσε το κύκλωμα. Το μαγαζί έχει καεί ολοσχερώς. Ήταν μεγάλη επένδυση» πρόσθεσε το πρώην μοντέλο.

«Από εκεί και πέρα είμαι και μητέρα, έμαθα ότι άνθρωποι καήκανε. Ένα βρέφος πήγε στο Παίδων, εκεί πάει το μυαλό μου πιο πολύ, μην έπαθε κανένας γιατί έβλεπα κι εγώ τις εικόνες με τον καπνό, μέχρι που φαινόταν. Ήταν τρομακτική η φωτιά, δηλαδή τρομακτικό. Εμένα με ενδιαφέρει το καλό των ανθρώπων» είπε ακόμα η Μάρα Δαρμουσλή και κατέληξε:

«Δεν έχω ούτε για τρομοκρατικά χτυπήματα, ούτε για απειλές, ούτε μίση, η οικογένειά μας δεν είχαμε θέματα. Να είμαστε καλά με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι να είναι καλά και από εκεί και πέρα υπάρχουν οι αρχές και οι αρμόδιοι οι οποίοι θα αναλάβουν και θά ψάξουν και θα δουν τι θα γίνει».

Όπως έγραφε νωρίτερα το protothema.gr, αστυνομικές πηγές λένε ότι η φωτιά αντιμετωπίζεται ως υπόθεση εμπρησμού

Προς την εκδοχή του εμπρησμού είχε «δείξει» μαρτυρία εργαζόμενου, υπαλλήλου καθαριότητας, στο εστιατόριο ο οποίος είχε περιγράψει ότι εμφανίστηκαν δύο-τρία άτομα τα οποία έσπασαν το τζάμι, πέταξαν κάτι ακριβώς στην είσοδο του καταστήματος, και αμέσως μετά εκδηλώθηκε η φωτιά.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook