Την ερχόμενη Δευτέρα θα περάσει και πάλι το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου ο 44χρονος προπονητής του τάε κβοντό ο οποίος βρέθηκε στη θέση του κατηγορούμενου μετά την καταγγελία πέντε γυναικών ότι βιάστηκαν όταν ήταν ανήλικες.

Ο κατηγορούμενος για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών, ζήτησε και έλαβε νέα προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα.

Ο προπονητής πολεμικών τεχνών φέρεται να εκμεταλλευόταν τη σχέση του με τις ανήλικες μαθήτριες του τις οποίες παγίδευε στο γυμναστήριο ή το σπίτι του, στην Ηλιούπολη. Τα θύματα του , σύμφωνα με τις αρχές ήταν κορίτσια μεταξύ 12 και 16 ετών τα οποία προσέγγιζε και αφού εκθείαζε τις ικανότητες τους στο άθλημα των πολεμικών τεχνών τα έπειθε να ενταχθούν στο αγωνιστικό τμήμα ώστε να έχουν πολύωρες και κατά κύριο λόγο ατομικές προπονήσεις μαζί του και αφού κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους τα παρέσυρε και τα βίαζε.

Η δράση του 44χρονου φαίνεται να ξεκινά από το 2009 έως και το 2020 ενώ υπάρχουν υπόνοιες πως ακόμη και λίγο πριν συλληφθεί βίαζε ένα 15χρονο κορίτσι. Αυτός ήταν και ο λόγος που οι δικαστικές αρχές προχώρησαν στην έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του κατηγορούμενου.

Ο 44χρονος μπήκε στο «μικροσκόπιο» της δικαιοσύνης τον περασμένο Ιανουάριο όταν τρεία κορίτσια, πρώην αθλήτριες του, τα οποία έχουν ενηλικιωθεί κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του για σεξουαλική κακοποίηση.

«Υπήρχε η πληροφορία ότι αυτή η συμπεριφορά του συνεχίζεται και σήμερα» τόνισε στο Newsbeast ο δικηγόρος των τριών κοριτσιών που κατήγγειλαν τον 44χρονο, Αντώνης Πεπελάσης, εξηγώντας πως αποφάσισαν να μιλήσουν για τα όσα πέρασαν από τον ίδιο.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται ενώ στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης δυο ακόμη νεαρά κορίτσια αποκάλυψαν ότι είχε πέσει θύματα του κατηγορούμενου που φέρεται να ακολουθούσε ένα συγκεκριμένο μοτίβο για να προβαίνει στις ειδεχθείς πράξεις του τις οποίες, μάλιστα, σύμφωνα με την κατηγορία βιντεοσκοπούσε.

Για το λόγο αυτό γίνεται ενδελεχής έλεγχος σε τρία κινητά τηλέφωνα, δύο tablet, τρία laptop, σκληρό δίσκο και κάρτα μνήμης που κατασχέθηκαν κατά τη σύλληψη του προπονητή. Οι αρμόδιες αρχές δεν αποκλείουν να έχουν πέσει θύματα του κατηγορούμενου και άλλα ανήλικα κορίτσια και γι αυτό εκτιμάται ότι είναι θέμα χρόνου η δημοσιοποίηση των στοιχείων του.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook