Ένα τρομακτικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες, στο οποίο ξεκάθαρα έχει καταγραφεί η επίθεση ενός κακοποιητικού άντρα σε έναν ανάπηρο άνδρα, ο οποίος ήταν έξω από ένα νυχτερινό κέντρο με το αμαξίδιο του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θύτης γρονθοκόπησε τον άνδρα στο αμαξίδιο «επειδή του πάτησε το πόδι».

Το περιστατικό συνέβη έξω από ένα μπαρ στο Μπρίστολ της Βρετανίας τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής. Μετά το χτύπημα, το θύμα έπεσε στο έδαφος, όπου προσγειώθηκε ανάσκελα. Στη συνέχεια ο κακοποιός απομακρύνθηκε γρήγορα, μαζί με έναν δεύτερο άνδρα που τον συνόδευε.

Το βίντεο έγινε σύντομα viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά το θλιβερό περιστατικό που σόκαρε τους πελάτες και το προσωπικό ασφαλείας έξω από το μπαρ. Οι αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφεραν ότι ο κακοποιός έριξε τη γροθιά αφού το θύμα «πάτησε το πόδι του» με την αναπηρική του καρέκλα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα παρά το γεγονός ότι το περιστατικό δεν έχει ακόμη καταγγελθεί στην αστυνομία. Ένας επιθεωρητής δήλωσε πως «το βίντεο έχει κυκλοφορήσει και προβληθεί ευρέως και είναι σημαντικό να ταυτοποιήσουμε τα άτομα που εμφανίζονται στα πλάνα. Κάνουμε περαιτέρω προσπάθειες σήμερα για να αναγνωρίσουμε το θύμα και εξακολουθούμε να απευθύνουμε έκκληση σε όποιον έχει πληροφορίες, να προσέλθει στην αστυνομία».

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook