Σοβαρό περιστατικό αναστάτωσε τον Άλιμο. Τρεις διαρρήκτες μίνι μάρκετ της περιοχής προκειμένου να μη συλληφθούν δεν δίστασαν να τραυματίσουν τους αστυνομικούς που κλήθηκαν στο σημείο.

Στη διάρκεια της νύχτας τρία άτομα εισέβαλλαν με βαριοπούλα στο εσωτερικό μίνι μάρκετ στον Άλιμο με σκοπό να κλέψουν την ταμειακή μηχανή. Στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας φαίνονται οι τρεις μαζί να ανεβαίνουν σιγά – σιγά από την τρύπα που άνοιξαν και να μπαίνουν από εκεί μέσα στο μαγαζί.

Αρπάζουν την ταμειακή μηχανή και ετοιμάζονται να φύγουν. Όμως, κάποιοι γείτονες που άκουσαν τους θορύβους τηλεφώνησαν στην αστυνομία. Γρήγορα έξω από το κατάστημα φτάνουν δύο μηχανές της ΕΛ.ΑΣ. και ένα περιπολικό. Τότε, ένα αυτοκίνητο των δραστών εμβόλισε τις μηχανές, και οι αστυνομικοί έπεσαν στην άσφαλτο ελαφρά τραυματισμένοι.

Στη συνέχεια το πλήρωμα του περιπολικού κατόρθωσε να συλλάβει τον συνεργό, ενώ έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό για να εντοπιστούν οι τρεις διαρρήκτες που μπόρεσαν μέσα στον χαμό να απομακρυνθούν μαζί με την ταμειακή μηχανή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook