Ανείπωτη είναι η θλίψη για έναν ακόμη χαμό νέου ανθρώπου σε δρόμο της Κρήτης.

Ξημερώματα της Κυριακής, ο «Μολώχ της ασφάλτου» επέλεξε να στερήσει την ζωή από μια νέα κοπέλα, γεμάτη όνειρα για την ζωή.

Η 22χρονη Πένυ Μουλιανάκη ήταν η συνεπιβάτιδα στο μοιραίο αυτοκίνητο που οδηγούσε μια επίσης 22χρονη φίλη της, όταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα έφυγε από την πορεία του στο 13ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ηρακλείου – Αρχάνες με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε ένα δέντρο.

Δεν έχει γίνει γνωστό το τι ακριβώς συνέβη και αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δυο κοπέλες εξετράπη της πορείας του, κάτι στο οποίο αναμένεται να ρίξει φως η κατάθεση της 22χρονης οδηγού η οποία δεν τραυματίστηκε και συνελήφθη όπως συμβαίνει στα θανατηφόρα δυστυχήματα.

Όμως το δεδομένο είναι πως για μια ακόμη φορά ένας νέος άνθρωπος που είχε το μέλλον μπροστά του άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο δυστύχημα βυθίζοντας στο πένθος, τους οικείους του, την κοινωνία του νησιού, αλλά και όλους όσοι ασχολούνται με την κολύμβηση.

Να σημειωθεί πως η Πένη Μ. ήταν αθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης στον Κολυμβητικό Όμιλο Ηρακλείου με σημαντικές διακρίσεις και μάλιστα εργαζόταν και στον ΚΟΕ ως βοηθός προπονήτρια του τμήματος συγχρονισμένης κολύμβησης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook