Ανείπωτη είναι η θλίψη για τον άδικο χαμό της 22χρονης Πένης ύστερα από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στις Αχάρνες Ηράκλειο.

Η μητέρα της άτυχης κοπέλα με τρεμάμενη φωνή ανέφερε ότι «Το παιδί μου γελούσε συνέχεια, ήτανε μέσα στη ζωντάνια και “έφυγε” άδικα. Δεν έπρεπε να “φύγει”… δεν ήτανε σημείο αυτό για “φύγει” κάποιος».

Η ίδια συνέχισε λέγοντας μην μπορώντας να πιστέψει τι έγινε ότι «το έχασα άδικα το παιδί μου. Εγώ αύριο θα το πάω νύφη στην εκκλησία. Όσοι το ξέρουν το παιδί μου θέλω να το θυμούνται, τίποτα άλλο. Μου είπαν ότι έφυγε ένας άγγελος. Έτσι μου είπαν στο νοσοκομείο».

Η 22χρονη Πένυ Μουλιανάκη ήταν η συνεπιβάτιδα στο μοιραίο αυτοκίνητο που οδηγούσε μια επίσης 22χρονη φίλη της, όταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα έφυγε από την πορεία του στο 13ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ηρακλείου – Αρχάνες με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε ένα δέντρο.

Η Πένη ήταν αθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης στον Κολυμβητικό Όμιλο Ηρακλείου με σημαντικές διακρίσεις και μάλιστα εργαζόταν και στον ΚΟΕ ως βοηθός προπονήτρια του τμήματος συγχρονισμένης κολύμβησης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook