Παρά το γεγονός ότι πανηγύρισε μία σπουδαία μέσα στη Μυτιλήνη επί της Καλλονής, η Παναχαϊκή εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία, μέσα στην οποία γίνεται αναφορά και στο ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Πλατανιά.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή μετά την σφαγιαστική διαιτησία του διαιτητή Κατσικογιάννη την πρώτη αγωνιστική στον αγώνα με τον Πλατανιά έκανε μια σειρά από ενέργειες για να εξασφαλίσει το 50-50 στην διαιτησία.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν έκανε καμία διαμαρτυρία όταν έπαιξε με δέκα παίχτες στα εκτός έδρας ντέρμπι με την Βέροια και την Λάρισα όπου ηττήθηκε με το ίδιο σκορ 2-1.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή πίστευε και πιστεύει ότι ο κ. Δούρος και οι συνεργάτες του εκτελούν ένα πολύ δύσκολο έργο στο οποίο και τους συμπαραστέκεται.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εκτιμούσε και συνεχίζει να εκτιμά τον διαιτητή κ. Βρακά για τις διαιτητικές του ικανότητες αλλά η χθεσινή του διαιτητική συμπεριφορά κατά την οποία δεν σφύριξε δυο καραμπινάτα πέναλτι, εκ των οποίων το ένα (το χέρι του Μήτση) είναι και αποβολή, ο καταλογισμός εις βάρος της 44 φάουλ έναντι υπέρ της 10 καθώς και η τιμωρία των παιχτών της με 9 κίτρινες κάρτες εκ των οποίων τουλάχιστον οι 6 ήταν αδικαιολόγητες.
Μας προβληματίζει ιδιαίτερα εν όψει μιας σειράς δύσκολων αγώνων από τους οποίους θα κριθεί η άνοδος στην Super League.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή για τον λόγο αυτό θα επισκεφθεί την ΚΕΔ και είμεθα βέβαιοι ότι ο κ. Δούρος θα εκτιμήσει ότι αυτή μας η διαμαρτυρία γίνεται μετά από νίκη σε ένα ντέρμπι κι ότι η επίσκεψη αυτή είναι καλοπροαίρετη και προς ανθρώπους τους οποίους εκτιμούμε.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θέλει να ευχαριστήσει με τον πιο θερμό τρόπο τον πρόεδρο και το Δ.Σ της ΠΑΕ Καλλονή για την φιλοξενία και υποσχόμαστε ότι θα ανταποδώσουμε στον δεύτερο γύρο ακόμα με καλύτερο τρόπο».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook