Η Χριστίνα Κολέτσα βρέθηκε καλεσμένη στο “The 2Night Show” της Δευτέρας (27/03) στον ΑΝΤ1.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την εικόνα που πιστεύει ότι έχουν οι άλλοι για εκείνη, αναφέροντας πως αυτό που βγάζει η ίδια προς τα έξω είναι ρόλος.

“Η γνώμη που έχει ο κόσμος πιστεύω ότι θεωρούν ότι είμαι πολύ πιο επιφανειακή από αυτό που είμαι, πράγματα τα οποία εγώ κάνω χιούμορ ας πούμε και καμιά φορά το χιούμορ μου μπορεί να παρεξηγηθεί, γιατί ο άλλος δεν ξέρει ότι ενδεχομένως εγώ έχω χιούμορ και θεωρεί ότι εγώ το κάνω είτε από σνομπισμό ή δεν ξέρω κι εγώ τι…”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην προσωπική της ζωή σχολιάζοντας ότι έχει δεχθεί πολλές προτάσεις γάμου, ωστόσο καμία δεν ήταν “σοβαρή περίπωση” για να προχωρήσει παρακάτω, ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, έκανε την αυτοκριτική της και παραδέχθηκε πως φταίει εκείνη που δεν ευδοκίμησαν οι σχέσεις της.

“Φυσικά φταίω εγώ που δεν ευδοκίμησαν οι σχέσεις. Επειδή έχω κάνει πολλά χρόνια ψυχανάλυση έχω καταλάβει ότι οι επιλογές μας μάς καθορίζουν. Ο φόβος της δέσμευσης και της εγκατάλειψης με οδηγούσε σε λάθος επιλογές”, είπε μεταξύ άλλων.

Η ίδια στο τέλος μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της εκπομπής ένα απίστευτο περιστατικό, όταν είχε βρίσει τον Lenny Kravitz επειδή της πετούσε λουλούδια στο πρόσωπο.

“Έχω κάνει μία τεράστια καφρίλα. Πριν πάρα πολλά χρόνια, στο μαγαζί που τραγουδάει μπαίνει ένας κύριος μέσα, την ώρα που εγώ είμαι πάνω στην πίστα. Μου φαίνεται γνωστή φυσιογνωμία… Δεν ξέρει πώς να πετάξει λουλούδια και μου τα πετάει μέσα στο πρόσωπο. Λέω ‘το κάνει από κακία, δεν μπορεί’. Τα παίρνω στο κρανίο, έχω θυμώσει, τι αγενής είναι αυτός, παίρνω και εγώ λουλούδια από το τραπέζι του, του τα πετάω και εγώ στο πρόσωπο, λέω και μια βρισιά, και μαθαίνω μετά πως αυτός ήταν ο Lenny Kravitz! Ντροπή! Όταν κατάλαβα ότι ήταν αυτός βγήκα έξω με τη μία μπότα και τον κυνηγούσα για να του ζητήσω συγγνώμη, αλλά δεν τον πρόλαβα”, είπε.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook