Τέσσερα νέα πρόσωπα συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Πλατανιά για το παιχνίδι της Τετάρτης με αντίπαλο την Παναχαϊκή.
Πρόκειται για τους Προβατίδη, Γεωργόπουλο, Κατρανίτσα και Πιτσόκο, αν και για τον τελευταίο πραγματοποιείται μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να του εκδοθεί το δελτίο και να είναι σε θέση να υπολογίζεται από τον Τίμο Καβακά. Αντίθετα, αναγκαστικά εκτός θα μείνει ο Μαζιώτης, το δελτίο του οποίου αναμένεται να εκδοθεί μέσα στις επόμενες ημέρες ενώ συν τοις άλλοις, θεωρείται ακόμα ανέτοιμος να βοηθήσει μιας και υστερεί σε φυσική κατάσταση.

Η προετοιμασία του Πλατανιά ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα την Τρίτη το πρωί και η αποστολή είναι η εξής: Λιούρδης, Δασκαλάκης, Τζανής, Παληγεώργος, Γεωργόπουλος. Παπαδημητρίου, Κατρανίτσας, Αθανασιάδης, Τσοντάκης, Μουνάφο, Πότσι, Μιρτσέτα, Λούκεζ, Προβατίδης, Μαρτσάκης, Πιτσόκος, Κατσικοκέρης, Μπαξεβάνης.

Σύμφωνα με τον Τίμο Καβακά: «θα υποδεχτούμε την πιο ιστορική ομάδα της κατηγορίας. Από μόνο του, το όνομα της Παναχαϊκής προκαλεί σεβασμό. Είμαστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε με σεβασμό αλλά και με μεγάλο πάθος. Θέλουμε πολύ αυτό το παιχνίδι. Όλο αυτό το διάστημα έχουμε δουλέψει πάρα πολύ για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Τα παιδιά θα έλεγα πως βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Τις ημέρες που υπήρχε η διακοπή λόγω των Χριστουγέννων προσπαθήσαμε να μη χάσουμε το ρυθμό μας αλλά να δουλέψουμε όσο καλύτερα γινόταν. Το ματς αυτό είναι υψίστης σημασίας για μας, προκειμένου να μπορέσουμε να καθορίσουμε ένα νέο στόχο που είναι να πλασαριστούμε μέσα στην πρώτη 4άδα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook